Το συγκινητικό «αντίο» του Νέσμπεργκ (pic)

Από paok24.com: Ο Ιβάν Νέσμπεργκ αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, για την ολοκλήρωση μίας μεταγραφής, που κράτησε... αρκετά και μέσω social media, είπε το δικό του, ξεχωριστό «αντίο» στη Βαλερένγκα, στην οποία βρισκόταν από τεσσάρων ετών!
Πηγή: paok24.com
Το συγκινητικό «αντίο» του Νέσμπεργκ (pic)

Αναλυτικά, όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Μετά από 22 χρόνια στην οικογένεια της Βαλερένγκα, ήρθε η σειρά μου να πω ευχαριστώ.

Ήμουν τεσσάρων ετών, όταν έβαλα τη φανέλα της Βαλερένγκα για πρώτη φορά και έπαιξα τον πρώτο μου ποδοσφαιρικό αγώνα με το σύλλογο της καρδιάς μου. Με καλούς συμπαίκτες και με τον πατέρα μου προπονητή, όλα είχαν μπει σε σειρά για να γίνω ποδοσφαιριστής.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στη Βαλερένγκα, βρήκα έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων με επίπεδο, που με βοήθησαν και με υποστήριξαν με κάθε τρόπο. Όλοι, από προπονητές, πρώην συμπαίκτες, φυσιοθεραπευτές, εθελοντές, υποστηρικτές και ανθρώπους που ήταν στη διοίκηση. Με αυτούς τους ανθρώπους, δημιούργησα υπέροχες εμπειρίες που θα τις έχω μαζί μου για μια ζωή. Μία πραγματική οικογένεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στο σύλλογο γιατί με πρόσεξαν για πάνω από δύο δεκαετίες και μου έδωσαν την ευκαιρία να πετύχω ως ποδοσφαιριστής. Είμαι πολύ ευγνώμων γι'αυτό.

Θέλω να πω ένα έξτρα ευχαριστώ στους φιλάθλους και όλους όσοι με βοήθησαν με την αποβολή που πήρα στο τελευταίο μου παιχνίδι (προς το παρόν). Είναι μία αξέχαστη στιγμή γα μένα και την οικογένεια μου, γιατί είχαμε την υποστήριξη από τους καλύτερους φιλάθλους στη Νορβηγία. Ο σύλλογος και οι οπαδοί θα έχουν πάντα μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

Εις το επανιδείν, Ιβάν»

Διαβάστε ακόμη...