Στο… περίμενε για Ζαμπά!

Απο paok24.com: Πως έχει η κατάσταση με τον... εξαφανισμένο Βραζιλιάνο και ποιες είναι οι προθέσεις του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Στο… περίμενε για Ζαμπά!

"Εξαφανισμένος" εξακολουθεί να είναι ο Λέο Ζαμπά, έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ!

Όπως προκύπτει πάντως το τελευταίο διάστημα, ο Βραζιλιάνος "ψάχνεται" στην πατρίδα του για να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη γνωρίζοντας εδώ και καιρό πως δεν υπολογίζεται ούτε στο ελάχιστο από τον Δικέφαλο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με ενδεικτικό να είναι το χθεσινό δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο ο 23χρονος επιθετικός έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Σεαρά, η οποία συζητάει μόνο το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει ως "ελεύθερο"!

Μέχρι στιγμής πάντως, στον ΠΑΟΚ δεν είχαν την παραμικρή... ενόχληση από κάποια ομάδα της Βραζιλίας ή της Ευρώπης για τον Λέο Ζαμπά, με τους "ασπρόμαυρους" να έχουν πολλά "πατήματα" μεν για να τραβήξουν το σχοινί στα άκρα αλλά μην δείχνουν διατεθειμένοι να το κάνουν δε, μιας και το τελευταίο που θέλουν είναι να παραμείνει ο Βραζιλιάνος μέρος του ρόστερ!

Κάπως έτσι λοιπόν, στον Δικέφαλο κρατούν στάση αναμονής στην όλη ιστορία, έχοντας φυσικά συνειδητοποιήσει πως δύσκολα θα έχουν κέρδος από έναν ποδοσφαιριστή που τόσο αγωνιστικά όσο και... πνευματικά αποδείχθηκε πολύ κατώτερος των μεγάλων προσδοκιών που υπήρχαν, όταν ο ΠΑΟΚ τον αποκτούσε τον Ιούλιο του 2018 από την Αχμάτ Γκρόζνι!

Διαβάστε ακόμη...