Η Πάρμα βάζει… φρένο στη μεταγραφή του Κούρτιτς

Απο thessports.gr: Το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς παίζει σταθερά στα ιταλικά ΜΜΕ εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Σλοβένο χαφ του ΠΑΟΚ να απασχολεί την Πίζα, ωστόσο με σημερινά (29/07) δημοσιεύματα φαίνεται πως η Πάρμα δεν θα συναινούσε σε μια μεταγραφή του σε έναν ανταγωνιστή για την άνοδο στην Serie A.
Πηγή: thessports.gr
Η Πάρμα βάζει… φρένο στη μεταγραφή του Κούρτιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σλοβενικής ιστοσελίδας SportKlub, η Πάρμα θα ήταν αντίθετη στη μεταγραφή του Κούρτιτς στην Πίζα, με τους συμπατριώτες του 33χρονου μέσου του ΠΑΟΚ να γράφουν πως πέραν της Πίζα υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.«Η Πάρμα μπλοκάρει τη μεταγραφή του Κούρτιτς γιατί δεν θέλει να ενισχύσει τους άμεσους ανταγωνιστές της.

Ο Κούρτιτς αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι, με 18 γκολ στο ενεργητικό του, αλλά όπου έχουν προκύψει τριβές για το μέλλον τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο ελληνικός σύλλογος δεν σχεδιάζει να προσφέρει πολυετή συμβόλαια σε παίκτες άνω των τριάντα ετών.

Για αυτόν τον λόγο η Πίζα τον έχει στην λίστα της για τις μεταγραφές της το καλοκαίρι. Έχει σκεφτει τον Κούρτιτς για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της, αλλά η Πάρμα θα ήταν αντίθετη μη θέλοντας να ενισχυθεί ένας άμεσος αντίπαλος για την άνοδο. Ο Κούρτιτς λοιπόν θα μπορούσε να μείνει στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της σλοβενικής ιστοσελίδας SportKlub.

Διαβάστε ακόμη...