Πρώτη «δόση» Τούμπας για πολλούς παίκτες

Από paok24.com: Ποιοι θα βρεθούν για πρώτη φορά, σε μέρα αγώνα, στην έδρα του Δικεφάλου
Πηγή: paok24.com
Πρώτη «δόση» Τούμπας για πολλούς παίκτες

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει από νωρίς, μόλις από το δεύτερη επίσημη εμφάνιση, σε παιχνίδι τελικό, σε παιχνίδι με τον χαρακτήρα «do or die».

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από την Λέφσκι, στον πρώτο αγώνα της Βουλγαρίας, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Όπως είπε και ο Ρουμάνος τεχνικός στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του ποντάρουν σε μια γεμάτη Τούμπα, η οποία θα δημιουργήσει μια πιεστική κατάσταση για τον αντίπαλο και συνάμα θα δώσει την ώθηση για την ανατροπή στον ΠΑΟΚ.

Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται να πάρουν την πρώτη τους «γεύση» από την «καυτή» έδρα του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Κάργας, Κάλεντ Νάρεϊ, Νικολάς Κουαλιάτα, Μπράντον Τόμας, Ράφα Σοάρες, Αντρέ Ρικάρντο και Τιάγκο Ντάντας θα βρεθούν για πρώτη φορά στο γήπεδο της Τούμπας, σε μέρα αγώνα.

Να σημειωθεί πως για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα ζήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, φυσικά η πρώτη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς έχει έρθει ως αντίπαλος με την αποστολή του Άγιαξ, το καλοκαίρι του 2019, στα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...