«Ανυπομονώ να το… ζήσω με τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com : Ο Νίκος Τσιακμάς, αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά την παρουσία του στον Απόλλωνα Πατρών. Ο 23χρονος γκαρντ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη νέα πρόκληση της καριέρας του, που θα είναι στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Ανυπομονώ να το… ζήσω με τον ΠΑΟΚ»

«Ήταν μία ευκαιρία για μένα, την οποία δε μπορούσα να την αφήσω να φύγει. Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που του χρόνου θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ» είπε αρχικά και συνέχισε…

«Είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία τεράστια ομάδα, με τεράστια ιστορία. Με τιμάει που με επέλεξαν. Η προηγούμενη χρονιά, είχε αρκετά προβλήματα και γι’αυτό η ομάδα δεν ήταν στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο, την επόμενη χρονιά, ελπίζω ότι θα είμαστε όλοι υγιείς, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας, για να επαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Η ιστορία είναι του είναι πάρα πολύ μεγάλη, έχει τεράστιο κόσμο δίπλα του, που θέλουμε να του δώσουμε μόνο χαρές».

Ο Τσιακμάς ρωτήθηκε και για τη διαδικασία που ένας παίκτης της δικής του ηλικίας, μπαίνει σε μια ομάδα της Basket League, με τον προπονητή του στον Απόλλωνα, Νίκο Βετούλα, να έχει παραδεχθεί μέσα στη σεζόν, ότι ίσως σε κάποια παιχνίδια να τον αδίκησε, όσον αφορά το χρόνο συμμετοχής του… «Σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, ο κάθε αθλητής θέλει να παίζει και να βοηθάει την ομάδα. Όχι εγωιστικά, απλά θέλει να προσφέρει. Ο προπονητής δε θέλει να χάνει. Μέσα στον αγώνα, οι ρυθμοί είναι πολύ υψηλοί και προπονητές και παίκτες, καλούμαστε να παίρνουμε αποφάσεις μέσα σε δευτερόλεπτα, που πολλές φορές κάνουν τη διαφορά.

Ο αθλητής πρέπει να είναι πάντα συγκεντρωμένος και την επόμενη μέρα, να είναι στο γήπεδο, ασχέτως τι έχει γίνει στην προηγούμενη, για να βελτιωθεί γιατί ανά πάσα ώρα και στιγμή, πρέπει να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Και ειδικά, εμείς, οι νεαροί αθλητές που παλεύουμε για να πάρουμε τις ευκαιρίες που θέλουμε» απάντησε ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ.

Όσο για το περιμένει τη νέα σεζόν; «Ο Απόλλων πάντα θα είναι πάντα μία οικογένεια για μένα και χαίρομαι που ο Απόλλων, με βοήθησε να πάω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι τεράστιο βήμα για μένα, είναι πρόκληση, η ομάδα παίζει στην Ευρώπη και ανυπομονώ να το ζήσω» είπε ο Τσιακμάς και ολοκλήρωσε σημειώνοντας πως…

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Όπως όλες οι ομάδες, έχει και αυτός τα σκαμπανεβάσματά του. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή. Όλοι γνωρίζουν την πορεία του στο χώρο και τι έχει πετύχει. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλό και το έχω καταλάβει από τις πρώτες μέρες. Σε κάνουν κατευθείαν να νιώσεις ότι είσαι μέλος της ομάδας. Ο κόσμος είναι δίπλα, από τα μηνύματα που έρχονται, στηρίζει την ομάδα. Πραγματικά πιστεύω ότι ίσως έχει η ώρα, να κερδίσει και πάλι ο ΠΑΟΚ αυτά που του αξίζουν και να πάει ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε ακόμη...