Στον μεγάλο τελικό με παλικαρίσια εμφάνιση οι Μίνι Παίδες πόλο!

Στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προκρίθηκαν οι Μίνι Παίδες πόλο του ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με 14-13.
Πηγή: acpaok.gr
Στον μεγάλο τελικό με παλικαρίσια εμφάνιση οι Μίνι Παίδες πόλο!

Σ' ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, το οποίο ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκεια του, οι δύο ομάδες δεν πήραν ποτέ σαφή προβάδισμα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 8-8, με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο σκοράρισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στα τελευταία λεπτά του τρίτου οκταλέπτου, 9-7, ωστόσο το Παλαιό Φάληρο μείωσε, 9-8. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ κρατούσαν το προβάδισμα του ενός τέρματος, παρά τις διαρκείς ισοφαρίσεις από το Παλαιό Φάληρο. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ισόπαλες, 13-13, ωστόσο ο Δικέφαλος με γκολ στο ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος, πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό με 14-13.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 19:30, στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο ΝΟΠ, την Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-3, 5-5

ΠΑΟΚ (Σιορδίλης): Τσίχλης, Τζανετάκος, Ιωαννίδης, Λεβεντούδης, Τζεβελεκίδης 1, Τουρτζάκης 1, Ανδρικόπουλος 2, Μαντζουρίδης 9, Αποστόλου, Καρατζοβαλής, Αποστόλου 2, Μωϋσιάδης, Φλώρος, Παπαδόπουλος, Παυλίδης

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...