«Βγάλτε στο γήπεδο ποιότητα και εγωισμό!»

Από paok24.com: Η αλλαγή του κλίματος μετά την ήττα από τη Λέφσκι στη Βουλγαρία με 2-0 είναι το πρώτο ζητούμενο, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα με τον τρόπο με τον οποίο κύλισε η πρώτη προπόνηση μετά την αναμέτρηση.
Πηγή: paok24.com
«Βγάλτε στο γήπεδο ποιότητα και εγωισμό!»

Η αρχή έγινε με την ομιλία του Ζοσέ Μπότο στους ποδοσφαιριστές, ενώ ακολούθησε και αυτή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός είπε:

«Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Βουλγαρία και τους δώσαμε το δικαίωμα να πάρουν τη νίκη. Η ευθύνη είναι δική μου. Μόνο μια είναι η δική σας. Ότι χάσατε την αυτοπεποίθησή σας. Παίξαμε, κυριαρχήσαμε και κερδίσαμε στην προετοιμασία πολύ καλύτερες ομάδες, παίζοντας ένα ποδόσφαιρο εντελώς διαφορετικό. Με κατοχή της μπάλας, πρέσινγκ, επιθετικότητα. Καταλαβαίνω ότι το να δεχτείς γκολ στα 42 δευτερόλεπτα μπορεί να σε σοκάρει. Όμως δεν δικαιολογείται να καταφύγουμε μετά στο δικό τους τρόπο παιχνιδιού, με ψηλές μπαλιές και μεγάλες αποστάσεις.

Δεν θα το ξανακάνουμε αυτό! Θα μπούμε για να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο, με το κοινό στο δικό μας πλευρό και με την επιθετικότητα και την ποιότητα που έχουμε δείξει. Για όση ώρα χρειαστεί, θα παλεύουμε με τον δικό μας τρόπο για την πρόκριση. Και πιστέψτε με, η δική μας ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες κι ας είμαστε ακόμη στην αρχή κι ας χρειαζόμαστε ακόμη δουλειά και συνοχή.

Έχουμε μια εβδομάδα και κάθε λεπτομέρεια μετράει. Και οι προπονήσεις και η δουλειά που θα κάνετε μέσα σας για να βγάλετε στο γήπεδο την πολύ υψηλή ποιότητα που έχετε.
Και τον εγωισμό σας».

Διαβάστε ακόμη...