Θα το θυμούνται μια ζωή!

Από paok24.com;Από όπου και αν το "πιάσεις", είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ αδίκησε κατάφωρα τον εαυτό του την περασμένη Πέμπτη στο "Γκεόργκι Ασπαρούχοφ", γνωρίζοντας την ήττα από μία ομάδα που υπολείπεται κατά πολύ σε ποιότητα και εμπειρία από τον Δικέφαλο!
Πηγή: paok24.com
Θα το θυμούνται μια ζωή!

Μεταξύ άλλων, είναι ενδεικτικό πως από τους δέκα έξι συνολικά ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του ο Στάνιμιρ Στοϊλοφ, οι δέκα (!) πραγματοποίησαν κόντρα στον ΠΑΟΚ το ντεμπούτο τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Συγκεκριμένα, με εξαίρεση τον Σονκο Σούντμπεργκ που είχε ευρωπαϊκή εμπειρία με τις φανέλες των ΑΙΚ και Έστερσουντ, οι υπόλοιποι τέσσερις της άμυνας της Λέφσκι κατέγραψαν την πρώτη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπως και οι τρεις επιθετικοί, Ρονάλντο, Μπάρι και Γουέλτον, με τους δύο τελευταίους να βρίσκουν μάλιστα και τον δρόμο προς τα δίχτυα!

To ίδιο ισχύει όμως και για τους Πετκόφ, Μίτκοφ και Χόλντερ που πέρασαν ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά προκειμένου η Λέφσκι να "ροκανίσει" τον χρόνο, με το μόνο βέβαιο να είναι ένα: Πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του στην Τούμπα, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League!

Διαβάστε ακόμη...