Aπό νωρίς στα… βάσανα

Από forzaonline.gr: H σέντρα του πρωταθλήματος νέων Κ-19 έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου, όταν και θ' αρχίσει η προσπάθεια των νέων του ΠΑΟΚ να επανακτήσουν τα σκήπτρα, που έχασαν πέρσι μετά από τέσσερις διαδοχικές κατακτήσεις τίτλων.
Πηγή: forzaonline.gr
Aπό νωρίς στα… βάσανα

Μετά τις απαραίτητες καρδιολογικές, αλλά και εργομετρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της σεζόν στο αθλητικό κέντρο του Λόλα στη Σουρωτή.

Οι Δημήτρης Κωττάς, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Γιάννης Γκιτέρσος και Ταξιάρχης Φίλων, που αγωνίστηκαν με την εθνική Κ-18 στους πρόσφατους Μεσογειακούς Αγώνες στο Οράν της Αλγερίας ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία μία εβδομάδα αργότερα σε σχέση με τους συμπαίκτες τους, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Συνεργάτες του Στέλιου Μαλεζά και την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Μιχάλης Ψωμιάδης (προπονητής τερματοφυλάκων) και ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος (γυμναστής). Νέα προσθήκη στο επιτελείο είναι ο Ηλίας Γαλανόπουλος, που πέρσι ήταν προπονητής στην Κ-16. Ακόμη, στη θέση του γενικού αρχηγού συνεχίζει ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΩΛΑΚΑ

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Κ-19 διεξάγεται μέχρι τις 31 Ιουλίου στο Βώλακα Δράμας. Στη διάρκεια του Αυγούστου θα δοθεί σειρά φιλικών αγώνων, όταν κι η τεχνική ηγεσία θα μοντάρει τη νέα ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...