Στους «4» οι Μίνι Παίδες με νίκη επί του Παναθηναϊκού με 10-8!

Από acpaok.gr:Αήττητοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνεχίζουν οι Μίνι Παίδες πόλο του ΠΑΟΚ, οι οποίοι επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 10-8.
Πηγή: acpaok.gr
Στους «4» οι Μίνι Παίδες με νίκη επί του Παναθηναϊκού με 10-8!

Με αυτή τη νίκη τα «αετόπουλα» έκαναν το 3Χ3 στον όμιλο τους, παίρνοντας και μαθηματικά την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν «ντέρμπι» σε όλη την διάρκεια του, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Οι αθλητές του ΠΑΟΚ, με δύο ξεσπάσματα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να αυξήσουν την διαφορά. Το γρήγορο γκολ στο τέταρτο οκτάλεπτο έκανε το σκορ 8-4 υπέρ του ΠΑΟΚ, βάζοντας δύσκολα στους «πράσινους». Έτσι, οι παίκτες του Γιάννη Σιορδίλη διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα, και πήραν την σημαντική νίκη με 10-8.

Έτσι, τα «αετόπουλα» του Δικεφάλου πήραν την πρόκριση στους «4», και θα παίξουν την πρωτιά στον όμιλο κόντρα στην Βουλιαγμένη, το Σάββατο 23 Ιουλίου και ώρα 10:30.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-2, 4-2, 3-4

ΠΑΟΚ (Σιορδίλης): Τσίχλης, Τζανετάκος, Ιωαννίδης, Λεβεντούδης, Τζεβελεκίδης 1, Τουρτζάκης, Ανδρικόπουλος 3, Μαντζουρίδης 6, Αποστόλου, Καρατζοβαλής, Αποστόλου, Μωϋσιάδης, Φλώρος, Παπαδόπουλος, Παυλίδης

Διαβάστε ακόμη...