Ο ΠΑΟΚ το’ χει ξανακάνει άλλες τρεις φορές… (vids)

Από skgsports.gr:Οι ευρωπαϊκές πρεμιέρες δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ, ειδικά όταν αγωνίζεται μακριά από την Τούμπα, με το χτεσινό αποτέλεσμα στη Σόφια απέναντι στη Λέφσκι (2-0) να έρχεται και να προστίθεται σε μια λίστα με ήττες-σοκ στο ξεκίνημα της σεζόν.
Πηγή: skgsports.gr
Ο ΠΑΟΚ το’ χει ξανακάνει άλλες τρεις φορές… (vids)

Ο «Δικέφαλος» ξεκίνησε τη χρονιά για τέταρτη φορά από το 2014 και μετά, με εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ηττημένος από υποδεέστερο αντίπαλο.

Τώρα καλείται στην Τούμπα να «γυρίσει»... τούμπα το εις βάρος του 2-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην Τούμπα με τον κόσμο μας, θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι. Πολλά μπορούν να αλλάξουν. Θα παλέψουμε, θα προετοιμαστούμε καλύτερα, θα πρέπει να το πιστέψουμε, θα τα δώσουμε όλα. Είτε για 90 λεπτά, είτε για 120, είτε για τα πέναλτι. Το πιο σημαντικό είναι να φτάσουμε στην πρόκριση. Δε θα είναι εύκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε χτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που ξέρει ότι η ομάδα του θα πρέπει να βρει μια νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί.

Τις τρεις προηγούμενες φορές κατάφερε να πάρει στην Τούμπα νίκη – πρόκριση, όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Τις τρεις προηγούμενες φορές είχε ανατρέψει ήττες με διαφορά ενός γκολ, ενώ αυτή τη φορά πρέπει να καλύψει το 2-0 της Λέφσκι. Το ευχάριστο είναι πως από τη στιγμή που δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, οποιαδήποτε νίκη με δυο τέρματα διαφορά στέλνει το ματς σε παράταση.

Η παράδοση
Το καλοκαίρι του 2014, ο Δικέφαλος με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη ξεκίνησε από το Κισινάου της Μολδαβίας, εκεί που είχε ηττηθεί με 1-0 από τη Ζίμπρου. Στην Τούμπα επικράτησε εύκολα με 4-0.

Το καλοκαίρι του 2015, οι «ασπρόμαυροι» με τον Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο τους είχαν ηττηθεί από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με 2-1 και στη ρεβάνς της Τούμπας διέλυσαν τους Κροάτες με 6-1.

Πέρυσι, ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου είχε ξεκινήσει και πάλι με ήττα. Στο Δουβλίνο, η Μποέμιανς επικράτησε με 2-1, με τον «Δικέφαλο» να νικά στη ρεβάνς με 2-0 και να προκρίνεται.

Διαβάστε ακόμη...