Όλο το μεταγραφικό στόρι Μορικέλι – ΠΑΟΚ μέχρι το deal και το ενδιαφέρον των Σεβίλη – Βιγιαρεάλ

Από paokday.gr: Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και όπως όλα δείχνουν θα φέρει στην Ελλάδα τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό της Ρόμα, Ραούλ Μορικέλι που αποτελεί παιδί της ακαδημίας της ομάδας της Ρώμης.
Πηγή: paokday.gr
Όλο το μεταγραφικό στόρι Μορικέλι – ΠΑΟΚ μέχρι το deal και το ενδιαφέρον των Σεβίλη – Βιγιαρεάλ

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής έρχεται στον ΠΑΟΚ σαν ελεύθερη μεταγραφή αν και είχε συμβόλαιο εώς το 2024. Στους “ασπρόμαυρους” αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με την Ρόμα να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

 

Για την περίπτωση του είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Σεβίλη και η Βιγιαρεάλ, αλλά όπως αναφέρει το περιβάλλον του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ και ο τεχνικός διευθυντής, Ζοσέ Μπότο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα φρόντισε να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να τον ντύσει στα “ασπρόμαυρα”.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο  Μορικέλι  δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία μαζί με την πρώτη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αλλά έχει παραμείνει στην αιώνια πόλη.

 

Τέλος ο Ιταλός ατζέντης, Ντιέγκο Ταβάνο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε βίντεο από το κλίμα του γηπέδου της Τούμπας και έκανε ταγκ τον Ραούλ Μορικέλι.

Δείτε την δημοσίευση του στο instagram: 

 

Διαβάστε ακόμη...