Ο Λουτσέσκου έθεσε θέμα με τον Κούρτιτς

Από paok24.com: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον Γιάσμιν Κούρτιτς με τρόπο που μαρτυρά πως υπάρχει θέμα με τον Σλοβένο μέσο.
Πηγή: paok24.com
Ο Λουτσέσκου έθεσε θέμα με τον Κούρτιτς

Ο Ρουμάνος τεχνικός ρωτήθηκε για την απουσία του Γιάσμιν Κούρτιτς από την αρχική ενδεκάδα: «Ο Κούρτιτς δε ξεκίνησε βασικός γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία και πιστεύω ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους παίκτες. Υπάρχει και ακόμα ένα πρόβλημα που ευελπιστώ και περιμένω να λυθεί, μεταξύ εκείνου και της ομάδας. Δεν ξέρω αν η παρουσία του Κούρτιτς θα αποσοβούσε τα δύο γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος».

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ αλλάζει, γεγονός που ούτως ή άλλως δεν είναι εύκολο προς διαχείριση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε σε ένα επιπλέον θέμα που τον απασχολεί, αναφορικά με τον Σλοβένο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια σειρά θεμάτων, όπως οι αλλαγές στο ρόστερ, οι τραυματισμοί βασικών παικτών (Ολιβέιρα, Λύρατζης, Βιεϊρίνια), και φανέρωσε πως προστέθηκε ένα ακόμα θέμα, ένα «πρόβλημα» όπως το χαρακτήρισε, το οποίο μάλιστα αποφάσισε να το παρουσιάσει δημόσια, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρηση στη Βουλγαρία.

Διαβάστε ακόμη...