Στο επίκεντρο η Λέφσκι, στάση αναμονής στις μεταγραφές

Από paok24.com: Σε πρώτο πλάνο η αποψινή αναμέτρηση για τον Δικέφαλο!
Πηγή: paok24.com
Στο επίκεντρο η Λέφσκι, στάση αναμονής στις μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η περσινή πορεία στο Europa Conference League άνοιξε την... όρεξη για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα και ο αποψινός αγώνας είναι στο επίκεντρο των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Όπως τόνισε χθες στην συνέντευξη τύπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα ήθελε να έχει έναν επιτελικό μέσο στη διάθεση του, όμως αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτεται είναι το παιχνίδι κόντρα στους Βούλγαρους. Ο ΠΑΟΚ κρατά στάση αναμονής αναφορικά με την περίπτωση του Γέφερσον Σοτέλδο, ο οποίος είναι σε πρώτο πλάνο, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να τον κάνουν δικό τους, όμως με τους δικούς τους όρους.

Η Τίγκρες είναι αυτή που βιάζεται να «τρέξει» την υπόθεση της μεταγραφής του Βενεζουελανού μεσοεπιθετικό, προκειμένου να αδειάσει μία θέση ξένου στο ρόστερ και να προχωρήσει στην απόκτηση του Αλβάρο Γκονζάλες από την Μαρσέιγ.

Όλα αυτά προφανώς και βρίσκονται στο μυαλό του Ζοσέ Μπότο, όμως για την ώρα έχει μπει στην άκρη η υπόθεση, με την προσοχή όλων να επικεντρώνεται στην μάχη με αντίπαλο την Λέφσκι στην Σόφια.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του διεθνή άσσου από την Βενεζουέλα.

Διαβάστε ακόμη...