«Πάει για μεταγραφή η Τίγκρες, πιο κοντά ΠΑΟΚ - Σοτέλδο»

Από sdna.gr: Η Τίγκρες κινείται για ενίσχυση στα μετόπισθεν, με τους Μεξικανούς να μοιάζουν πεπεισμένοι πως ανοίγει ο δρόμος της αποχώρησης του Χέφερσον Σοτέλδο που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
«Πάει για μεταγραφή η Τίγκρες, πιο κοντά ΠΑΟΚ - Σοτέλδο»

Οι Μεξικανοί είχαν διαμηνύσει στον Σοτέλδο πως κινούνται για την απόκτηση αμυντικού και ως εκ τούτου εκείνος είναι υπό παραχώρηση προκειμένου να αδειάσει θέση ξένου!

Ο εκλεκτός βρέθηκε και όπως σημειώνει ο Τύπος, όλα δείχνουν πως η αποχώρηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού, δεδομένου του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ, είναι θέμα χρόνου:

«Παρά το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, ο προπονητής της Τίγκρες επιμένει να ζητάει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και περιμένει από την διοίκηση να υλοποιήσει το αίτημα του για αυτή την μεταγραφή. Αυτός ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει η Τίγκρες και είναι έτοιμη να μπει στην διεκδίκηση της απόκτησης του είναι ο Αλβάρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός – όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SuperLider – ενδιαφέρει σοβαρά τα «αιλουροειδή», αφού βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ίγκορ Τούντορ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Γκονζάλες απέρριψε μια προσφορά από την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας μόλις έμαθε για την πρόταση της Τίγκρες.

Οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και αυτή η μεταγραφή στόπερ, φέρνει ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Γέφερσον Σοτέλδο στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...