Και επίσημα στη Γκόριτσα ο Μούσα Ουαγκέ!

Από paok24.com:Ποδοσφαιριστής της Γκόριτσα και επίσημα είναι πλέον ο Μούσα Ουαγκέ, με τη μορφή του δανεισμού!
Πηγή: paok24.com
Και επίσημα στη Γκόριτσα ο Μούσα Ουαγκέ!

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την πρώην ομάδα του Ντομινίκ Κοτάρσκι και παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον ίδιο να δηλώνει μεταξύ άλλων:

"Νιώθω υπέροχα, ανυπομονώ να παίξω ξανά, μετά από σχεδόν δύο σεζόν χωρίς επίσημους αγώνες. Για μένα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, να κερδίσω και να προχωρήσω.

Ήμουν 19 χρονών όταν υπέγραψα συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, ήταν η πραγματοποίηση των ονείρων μου, μια υπέροχη εμπειρία. Γνώρισα πολλούς σπουδαίους παίκτες, στην αρχή ήμουν λίγο ντροπαλός να μιλήσω μαζί τους, αλλά μετά από λίγο, μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, συνηθίζεις να είσαι μέλος αυτής της ομάδας.

Αρχικά ξεκίνησα στην Β ομάδα της Μπαρτσελόνα και μετά από μια σεζόν μπήκα στην πρώτη ομάδα. Μετά από ενάμιση χρόνο στη Βαρκελώνη, πήγα δανεικός στη Γαλλία, στη Νίκαια, αλλά ξεκίνησε ο κορωνοϊός, έπαιξα μόνο πέντε παιχνίδια και όλα σταμάτησαν.

Την επόμενη σεζόν πήγα δανεικός στον ΠΑΟΚ, έπαιξα μερικά παιχνίδια και μετά συνέβη ένας τρομερός τραυματισμός, που με κράτησε μακριά από τα γήπεδα για πολύ καιρό.

Είναι περίεργο να μην παίζεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μου ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ στην αρχή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλα είναι πιθανά και θα μπορούσε η κατάσταση να ήταν πολύ χειρότερη. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που έχω μια νέα ευκαιρία να παίξω ξανά και είμαι έτοιμος, ψυχικά και σωματικά. Έκανα προπόνηση όλο αυτό το διάστημα και είμαι σε καλή κατάσταση".

Διαβάστε ακόμη...