Θέλει να φέρει τον Σοτέλδο με τους όρους του

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει πείσει τον Γέφερσον Σοτέλδο πως είναι η κατάλληλη ομάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό βήμα της καριέρας του, όμως η διαπραγμάτευση δεν είναι τόσο απλή.
Πηγή: paok24.com
Θέλει να φέρει τον Σοτέλδο με τους όρους του

Ο Ζοσέ Μπότο τον ήθελε στη Σαχτάρ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ και η κοινή παρουσία των δύο στον ΠΑΟΚ, δίνει στον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό την ασφάλεια που χρειάζεται στο πρώτη του παρουσία σε ευρωπαϊκή ομάδα στα 25 του χρόνια.

Από την αρχή, η συμφωνία ήταν ξεκάθαρη και αν επιθυμούσε ο ΠΑΟΚ θα την ολοκλήρωνε. Ουσιαστικά, αν ο ΠΑΟΚ πλήρωνε όλο το συμβόλαιο του παίκτη – 1,1 εκατ ευρώ – και έμπαινε και μια οψιόν στα 2 εκατ ευρώ, ο παίκτης ήδη θα ήταν στην Ελλάδα.

Αυτό που καθυστερεί την άφιξη του Σοτέλδο, είναι το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ελπίζει σε καλύτερη συμφωνία, με δεδομένο πως ο χρόνος πιέζει πλέον περισσότερο τους Μεξικάνους που θέλουν να απελευθερώσουν θέση ξένου. Και αυτό σημαίνει πως υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα να αποκτηθεί ο παίκτης ως ελεύθερος ή τουλάχιστον με μικρότερη ρήτρα.

Η έλευση του Νάρεϊ και το γεγονός πως έτσι κι αλλιώς ο Σοτέλδο δεν υπολογιζόταν για τα παιχνίδια με τη Λέφσκι, συν το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός με την κλήρωση για την επόμενη φάση του Κόνφερενς Καπ, δίνει τον χρόνο που χρειαζόταν ο Ζοσέ Μπότο για να κλείσει τη δουλειά με καλύτερες συνθήκες.

Και όσο έχει σύμμαχο τον παίκτη, η υπόθεση ελέγχεται από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...