Ο κορμός του Λουτσέσκου και τα ερωτηματικά

Από paok24.com : Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στους αγώνες με τη Λέφσκι Σόφιας και πλέον, το παιχνίδι της Πέμπτης μπαίνει σε πρώτο πλάνο.
Πηγή: paok24.com
Ο κορμός του Λουτσέσκου και τα ερωτηματικά

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει το πλάνο του και δεδομένου ότι χθες έκλεισε ο κύκλος των φιλικών, υπάρχει πλέον μία εικόνα για τις σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού με φόντο τη Λέφσκι.

Όπως φάνηκε τόσο από το παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης, που ήταν το τελευταίο στην Ολλανδία, αλλά κι από το χθεσινό με τον Παναιτωλικό, υπάρχουν παίκτες που αποτελούν σταθερές -για αρχή- για τον Λουτσέσκου.

Παίκτες όπως ο Κοτάρσκι, ο Ίνγκασον, ο Κάργας, ο Ντόουγκλας, ο Ντάντας, ο Κουαλιάτα, ο Αντρίγια -εφόσον είναι υγιής- κι ο Κούτσιας έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα όπως φαίνεται κι από εκεί και πέρα, υπάρχουν θέσεις που μοιάζουν ανοικτές. Στα αριστερά προβάδισμα δείχνει να έχει ο Βιεϊρίνια και στη μεσαία γραμμή δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα είναι δίπλα στον Αουγκούστο.

Στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης στο 1ο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κάργας, Ίνγκασον, Λύρατζης, Αουγκούστο, Σβαμπ, Ντάντας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς και Κούτσιας

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κοτάρσκι (Ζ. Ζίβκοβιτς), Μιχάι, Κουλιεράκης, Λύρατζης (Σάστρε), Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς (Φ. Σοάρες), Ντάντας (Τσαούσης), Κουαλιάτα (Κωνσταντέλιας) και Κούτσιας (Λάμπρου)

Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο 1ο ξεκίνησαν οι: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κάργας, Ίνγκασον, Ράφα, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας

Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας (60′ Κουλιεράκης), Ίνγκασον (60′ Παναγιώτου), Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φιλίπε, Ρικάρντο, Λάμπρου, Κούτσιας (72′ Μπράντον)

Διαβάστε ακόμη...