Το ταξίδι του μάνατζερ του Σοτέλδο στο Μοντερέι και ο… ΠΑΟΚ!

Από skgsports.gr: Η παρουσία του Γκαμπριέλ Σαμπάτε στην πόλη του Μοντερέι φούντωσε εκ νέου τις φήμες περί οριστικής αποχώρησης του Γέφερσον Σοτέλδο από την Τίγκρες με προορισμό την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: skgsports.gr
Το ταξίδι του μάνατζερ του Σοτέλδο στο Μοντερέι και ο… ΠΑΟΚ!

Ο εκπρόσωπος του Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού, αφεντικό της εταιρείας «Agencia Seca Sports», που εκπροσωπεί τον Σοτέλδο, ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της μεξικανικής πολιτείας Νουέβο Λεόν, η οποία βρίσκεται στο βορειοανατολικό Μεξικό, προκειμένου να είναι παρών στις τελικές διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του πελάτη του στην ελληνική ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Ανάμεσα στα εκατοντάδες «tweets» από το Μεξικό πολλοί φίλοι της Τίγκρες αποχαιρετούν τον μικρόσωμο Βενεζουελάνο «βιρτουόζο» θεωρώντας ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα έχει τελειώσει το θέμα της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ.

Ο Ζοσέ Μπότο έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία και Σοτέλδο, καλύπτοντας το συμβόλαιο του στη Τίγκρες ύψους 1,2 εκατ. δολαρίων, αυτό που απομένει είναι οριστική συμφωνία των δύο ομάδων.

Η συμφωνία για τον ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι μπορεί να προκύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο το αργότερο τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προκειμένου να πάρει ο Γέφερσον Σοτέλδο το αεροπλάνο και να ταξιδέψει προς την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη...