Πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ χωρίς «ξένα» μάτια…

Aπό skgsportw.gr:Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, πριν τα ματς με την Λέφσκι Σόφιας, θα δώσει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό.
Πηγή: skgsports.gr
Πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ χωρίς «ξένα» μάτια…

Η απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι να παραμείνουν κλειστές οι πόρτες του προπονητικού κέντρου για όλους, πλην όσων βρίσκονται κοντά στις δύο ομάδες. Ούτε τηλεοπτική μετάδοση, ούτε φίλαθλοι, ούτε δημοσιογράφοι, πολύ περισσότερο άνθρωποι της Λέφσκι, που σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν παρόντες σήμερα το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η «ασπρόμαυρη» πρόβα τζενεράλε θα γίνει αποκλειστικά και μόνο για τα μάτια του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος θα δοκιμάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Λέφσκι την ερχόμενη Πέμπτη στη Σόφια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Λουτσέσκου, βάσει των όσων έδειξε στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης, φαίνεται πως έχει καταλήξει στο βασικό κορμό της ενδεκάδας και απομένουν λίγες θέσεις ανοικτές.

Ο Κοτάρσκι θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να έχει πάρει μια τελική μορφή με τον Λύρατζη στο δεξιό άκρο, τους Ίνγκασον και Κάργο στο κέντρο και τον Βιεϊρίνια να κερδίζει τη μάχη από τον Ράφα Σοάρες για το αριστερό άκρο.

Ο Αουγκούστο είναι ακλόνητος για τη θέση του αμυντικού χαφ και το πρώτο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παρτενέρ του. Αυτή την στιγμή φαίνεται πως ο Σβαμπ έχει ένα προβάδισμα απέναντι στον Κούρτιτς, ο οποίος μπήκε πολύ αργότερα στην προετοιμασία.

Στα δύο άκρα της επίθεσης το προβάδισμα έχουν ο Άντρια Ζίβκοβιτς (δεξιά) και ο Κουαλιάτα αριστερά, με τον Ντάντας να δοκιμάζεται και εναντίον της Σταντάρ ως επιτελικός μέσος (ο Φελίπε Σοάρες είναι η δεύτερη επιλογή) κι αυτός που θα κινείται πίσω από τον επιθετικό, που δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Κούτσια.

Διαβάστε ακόμη...