«Θωρακίζει» το κέντρο του με Θοδωρή Βουλκίδη ο ΠΑΟΚ!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Θοδωρή Βουλκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Πηγή: acpaok.gr
«Θωρακίζει» το κέντρο του με Θοδωρή Βουλκίδη ο ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στις 30/03/1996, ο Θοδωρής Βουλκίδης αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 200cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Volleyleague ανδρών την σεζόν 2011-12, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Νίκης Αιγινίου. Στην ομάδα της Πιερίας μέχρι και τη σεζόν 2016-17.

Η αγωνιστική χρονιά 2017-18 τον βρήκε στον Παμβοχαϊκό, με τον οποίον πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, συμβάλλοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup.

Την επόμενη σεζόν (2018-19) έκανε το ταξίδι Αθήνα-Σύρος, για αγωνιστεί με τα χρώματα του τοπικού Φοίνικα, γυρνώντας και πάλι στην πρωτεύουσα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΟΣΦΠ (2019-20).

Στον ΟΣΦΠ παρέμεινε και τη σεζόν 2020-21, συμβάλλοντας σημαντικά με τις εμφανίσεις του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, παίζοντας στην Γαλλία με την φανέλα της Stade Poitevin Poitiers.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Ανδρών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Βουλκίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Αρχικά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Διοίκηση του ΠΑΟΚ, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και που με έφεραν να παίξω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο! Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Μεγάλα λόγια δεν μου αρέσει να λέω. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να πάρουμε τα πάντα!».

Καλώς ήρθες Θοδωρή!

Διαβάστε ακόμη...