Σοτέλδο: Γκολάρα και αποβολή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (vid)

Από paok24.com: Μία απίστευτη στιγμή του Σοτέλδο την περσινή σεζόν!
Πηγή: paok24.com
Σοτέλδο: Γκολάρα και αποβολή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (vid)

Το θέμα του Γέφερσον Σοτέλδο μπαίνει στην τελική του ευθεία, όπως διαβάσατε και μέσα από το PAOK24. Ο ποδοσφαιριστής από την Βενεζουέλα αναμένεται να αποχωρήσει από την Τίγκρες, σε μια πρώτη απόπειρα να δοκιμάσει την τύχη του στην Γηραιά Ήπειρο.

Βέβαια, σύμφωνα και με ΜΜΕ του Μεξικό είναι καλύτερο να αποχωρήσει από την ομάδα, διότι αυτό θα ήταν ιδανικό και για τις δύο πλευρές., καθώς μία ενδεχόμενη αποχώρηση του παίχτη από την Τίγκρες θα απελευθερώσει μία θέση ξένου παίχτη στο ρόστερ της.

Ο 25χρονος Βενεζουελανός αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, αρκετά παρορμητικού, ο οποίος όπως περιγράφουν και ιστοσελίδες του Μεξικού λειτουργεί αρκετά με το συναίσθημα.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με την αναμέτρηση της ομάδας του προ ολίγων μηνών απέναντι στην Kερετάρο. Το παιχνίδι βρισκόταν στο 75ο λεπτό και ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός εκτόξευσε μία... φωτοβολίδα, πετυχαίνοντας ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς.

Κάτι η ένταση της στιγμής, κάτι η κρισιμότητα του παιχνιδιού, οδήγησαν τον Σοτέλδο να πανυγηρίσει βγάζοντας την μπλούζα του. Αυτό που είχε ξεχάσει ήταν ότι λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα...

Αποτέλεσμα να δεχθεί και μία ακόμη παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Διαβάστε ακόμη...