Τι συμβαίνει με Μουργκ

Από paok24.com: Ο Τόμας Μουργκ είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από από τον ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα από την ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Τι συμβαίνει με Μουργκ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν ενημερώσει εδώ και καιρό τόσο τον ΄Μουργκ όσο και την Ρογκόν, την εταιρεία που τον εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή πως είναι εκτός πλάνων του προπονητή και έχει ζητήσει να βρεθεί λύση στο θέμα της αποχώρησής του από την ομάδα.

Παρά ταύτα, η Ρογκόν, που να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως την περίοδο που βρισκόταν στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Ρέμπε, έκανε χρυσές δουλειές με τον ΠΑΟΚ, μέσω των υποθέσεων των Τσόλακ, Μουργκ και Πέλκα, αδιαφορεί για τα θέλω του συλλόγου και επιδιώκει διαρκώς να κερδίζει χρόνο, με στόχο ο πελάτης της να εισπράξει από τον ομάδα τις δόσεις του καλοκαιριού που προβλέπονται στο συμβόλαιο του.

Με δεδομένο πως ο Αυστριακός δεν υπολογίζεται τελικός στόχος της Ρογκόν είναι ο Δικέφαλος του Βορρά να αναγκαστεί να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη προς το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε η ίδια να εισπράξει μεγαλύτερη προμήθεια από την επόμενη ομάδα, παρότι ο ΠΑΟΚ έδωσε δύο εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει απολύτως καμία εξέλιξη γύρω από το μέλλον του Μουργκ και δεν έχει εμφανιστεί καμία ομάδα να ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...