Ο Μπίσεσβαρ γίνεται και πάλι μπαμπάς!

Από skgsports.gr:Ημέρες χαράς για την οικογένεια Μπίσεσβαρ. Πριν από λίγα 24ωρα, ο μπαμπάς Ντιέγκο, υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, που θα τον κρατήσει οικογενειακώς για ακόμα ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: skgsports.gr
Ο Μπίσεσβαρ γίνεται και πάλι μπαμπάς!

Μέσα στις επόμενες 24 ώρες η μαμά, Λουρέν, αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της οικογένειας!

Για τον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο και επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις του. «'Οσο για την παραμονή µου στον ΠΑΟΚ, είναι κάτι που το συζήτησα πρώτα µε την οικογένειά µου. Εχω τη γυναίκα µου, έχω τα παιδιά µου, και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο και για εμένα και για εκείνους. Τους αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη. Και είναι ένα καλό µέρος για να µμεγαλώσουν τα παιδιά µου. Όταν τέθηκε θέμα παραμονής µου στον ΠΑΟΚ, εκείνοι είπαν αμέσως «ναι», εγώ το ήθελα, το συζητήσαμε και έγινε», είχε πει μετά την πρώτη ανανέωση του συμβολαίου του με τον «Δικέφαλο».

Τα... γεννητούρια της οικογένειας, ίσως, παίξουν ρόλο στο πότε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και ενδεχομένως δε θα προλάβει να είναι «παρών» στην αυριανή πρώτη προπόνηση της ομάδας, μετά το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...