Τα «ασπρόμαυρα» ποσταρίσματα και η «καλύτερη συνέχεια» (pics)

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, με τους «ασπρόμαυρους» να μοιράζονται τις σκέψεις του μέσω του Instagram για τις τελευταίες δύο εβδομάδες...
Πηγή: sdna.gr
Τα «ασπρόμαυρα» ποσταρίσματα και η «καλύτερη συνέχεια» (pics)

Άλλη μια προετοιμασία στο αγαπημένο του Άπελντοορν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ, με την αποστολή του Δικεφάλου να επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, απολαμβάνοντας μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν το νέο «ραντεβού» της Τετάρτης (13/7).

Μερικοί από τους παίκτες των «ασπρόμαυρων» ωστόσο, έδωσαν το στίγμα των σκέψεων τους με το «φινάλε» της προετοιμασίας, αλλά και το σύνθημα για τα... καλύτερα που ακολουθούν, όπως τόνισε ο Γιόαν Σάστρε:

«Τελείωσε αυτό το στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία με ενθουσιασμό και πάθος περιμένοντας τα καλύτερα που θα έρθουν».

«Η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται» σημειώνει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που σκόραρε εις διπλούν στα φιλικά του ΠΑΟΚ, επί ολλανδικού εδάφους.

Τις σκέψεις τους μοιράστηκαν και οι εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Χάρης Τσιγγάρας, με τον Πορτογάλο άσο να σημειώνει πως το βασικό στάδιο ολοκληρώθηκε και η ομάδα προετοιμάζεται για την συνέχεια.

Τέλος, τόσο οι Λευτέρης Λύρατζης, Λάζαρος Λάμπρου, αλλά και Γιάσμιν Κούρτιτς, δημοσίευσαν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα φιλικά «τεστ» του Δικεφάλου, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αυλαία από την Ολλανδία.

Διαβάστε ακόμη...