«Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από τον ΠΑΟΚ - Έχω καλό προαίσθημα για ΑΠΟΕΛ»

Από sdna.gr: Για την απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο μίλησε στην κάμερα της Cablenet στην Κύπρο ο επί μία εξατία «βράχος» της άμυνας του «δικέφαλου», Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.
Πηγή: sdna.gr
«Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από τον ΠΑΟΚ - Έχω καλό προαίσθημα για ΑΠΟΕΛ»

«Ήταν δύσκολο για μένα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, όμως είπα πως χρειάζεται κάτι νέο στην καριέρα σου και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω στον ΑΠΟΕΛ», επισήμανε ο Ισπανός στόπερ στο αρχικό του σχόλιο, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ υπογράμμισε: «Έχω καλό προαίσθημα. Έχω συναντήσει πολύ καλούς ανθρώπους. Βλέπω ότι όλοι δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Ότι είδα μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ».

Για τα στοιχεία και το αγωνιστικό προφίλ του ο Κρέσπο απάντησε «Μου έλεγαν οι συμπαίκτες μου στο παρελθόν πως τους εκπέμπω ηρεμία και πως έχω καθαρό μυαλό. Θεωρώ πως ναι αυτά είναι χαρακτηριστικά που διαθέτω».

Για τον ΑΠΟΕΛ έμαθε πράγματα από τον κ. Σκιαθίτη και υποστήριξε πως «του είπα πέρσι «Φέρε με στο ΑΠΟΕΛ» όταν συζητούσαμε».

«Έκανα την καλύτερη επιλογή. Είδα αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Πριν τρία χρόνια έπαιξε με την Σεβίλλη. Τον είδα εκείνο τον αγώνα. Για μένα το ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο», ανέφερε ακόμη ο Ισπανός άσος, ενώ για τον Σωφρόνη Αυγουστή υπογράμμισε: «Έδειξε πως με θέλει ο προπονητής, η νοοτροπία ήταν σαφής και γι' αυτό πήρα την απόφαση να έρθω».

Διαβάστε ακόμη...