Η Άλκμααρ «αναλύει» τον ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ αναμετράται με την Άλκμααρ στο τρίτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του και οι Ολλανδοί σκιαγραφούν το προφίλ του αντιπάλου τους.
Πηγή: sdna.gr
Η Άλκμααρ «αναλύει» τον ΠΑΟΚ

Στις 20.00 (6/07), κεκλεισμένων των θυρών ο ΠΑΟΚ θα δώσει το τρίτο τεστ επί ολλανδικού εδάφους, ενώ για την Άλκμααρ θα είναι το δεύτερο φιλικό παιχνίδι για την προετοιμασία της. Η ολλανδική ομάδα, αναλύει το προφίλ του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι «αποτελεί κορυφαίο ελληνικό σύλλογο».

Όπως αναφέρει η Άλκμααρ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένος για την ΑΖ το φιλικό προετοιμασίας με τον ΠΑΟΚ. Ο αγώνας δυστυχώς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με εντολή των τοπικών αρχών. Η έναρξη είναι στις 19:00 (ώρα Ολλανδίας) και το AZ θα παρέχει ζωντανή ενημέρωση για το παιχνίδι μέσα από την σελίδα στο Facebook.

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης είναι κορυφαίος ελληνικός σύλλογος από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Την περασμένη σεζόν έφτασε στον τελικό του κυπέλλου στην Ελλάδα και τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα. Είναι το δεύτερο τεστ για την ΑΖ μετά τη νίκη με 3-1 στον φιλικό αγώνα με την Τσβόλε.

Το ΑΖ παρέχει live streaming για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αυτό φαίνεται στον λογαριασμό του AZ στο Facebook. Επιπλέον, περαιτέρω στιγμιότυπα και αντιδράσεις θα κοινοποιηθούν στον λογαριασμό της Άλκμααρ στο Youtube.

Παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών

Ο αγώνας αρχικά έπρεπε να διεξαχθεί με φιλάθλους, αλλά δυστυχώς αυτό ανατράπηκε με εντολή των τοπικών αρχών.

Υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια

Μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Πασκάλ Γιάνσεν θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Ελλάδα. Το Σάββατο θα αγωνιστούν στον Πειραιά απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Μια εβδομάδα αργότερα, θα αγωνιστεί κόντρα στην Βέστερλο στο Βέλγιο. Στις 24 Ιουλίου, η ΑΖ θα παίξει στη συνέχεια έναν προπονητικού χαρακτήρα αγώνα με την Μπολόνια στο Στάδιο AFAS.»

Διαβάστε ακόμη...