Τελειώνει του Τσόλακ στη Ρέιντζερς! «Τρέχει» για τον αντικαταστάτη του ο ΠΑΟΚ

Απο skgsports.gr: Τελειώνει άμεσα η μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς, με τον ΠΑΟΚ να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς στη συμφωνία προβλέπονται και μπόνους κοντά στις 500.000 ευρώ.
Πηγή: skgsports.gr
Τελειώνει του Τσόλακ στη Ρέιντζερς! «Τρέχει» για τον αντικαταστάτη του ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση των δύο ομάδων για το deal που ολοκληρώθηκε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την φιναλίστ του UEFA Europa League για την απόκτηση του Τσόλακ, ο οποίος πρωτοήρθε στην Τούμπα από την Ριέκα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο Κροάτης επιθετικός θα αναχωρήσει άμεσα από το Άπελντοορν για να βρεθεί στη Γλασκόβη και να κλείσει τη μεταγραφή.

Αφήνει τη Θεσσαλονίκη έχοντας γράψει 38 συμμετοχές, στις οποίες πέτυχε 4 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ με τη φανέλα του δικεφάλου. Επίσης ως δανεικός στη Μάλμε είχε 40 συμμετοχές, με 19 γκολ και 3 ασίστ.

«Τρέχει» για τον αντικαταστάτη του ο «Δικέφαλος»

Ο Ζοσέ Μπότο και ο ΠΑΟΚ είναι σε αναζήτηση για τον «εκλεκτό» που θα πλαισιώσει τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Οι «ασπρόμαυροι» θα δώσουν μάχη με τον... χρόνο για τον αντικαταστάτη του Κροάτη, καθώς σε δύο εβδομάδες θα ταξιδέψουν στην Βουλγαρία για να αντιμετωπίσουν την Λέφσκι Σόφιας, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι ο μόνος διαθέσιμος επιθετικός (ο Γιώργος Κούτσιας ήταν με την Εθνική Κ18 στους Μεσογειακούς Αγώνες και θα μπει μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη).

Διαβάστε ακόμη...