Ενδεκάδες με αλχημείες για το φιλικό με την Άλκμααρ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο(6/7) την Άλκμααρ για το τρίτο φιλικό στην Ολλανδία, εκεί όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή: paok24.com
Ενδεκάδες με αλχημείες για το φιλικό με την Άλκμααρ

Ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως συνηθίζει, έκανε τις δοκιμές του με δύο ενδεκάδες για το εν λόγω φιλικό ενώ παρέδωσε και κάποια ιδιαίτερα στον Φελίπε Σοάρες σχετικά με το πως θέλει να κινείται στο γήπεδο. Κάτι το οποίο συνηθίζει να κάνει ο Λουτσέσκου πριν την έναρξη ασκήσεων τακτικής.

Η μια ενδεκάδα γι αύριο αποτελείται από τον Κοτάρσκι στο τέρμα, Μιχάι – Κάργας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Λύρατζη δεξιά και τον Ράφα Σοάρες αριστερά. Στα χαφ ο Τσιγγάρας μαζί με τον Σβαμπ. Μεσοεπιθετικά ο Κουαλιάτα αριστερά, ο Κωνσταντέλιας δεξιά και ο Φελίπε Σοάρες πίσω από τον προωθημένο Αντόνιο Τσόλακ.

Στην δεύτερη ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Ίνγκασον – Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας, τον Τζίμα δεξιά και τον Βιειρίνια αριστερά. Στην μεσαία γραμμή ο Αουγκούστο με τον Κούρτιτς. Μπροστά θα δούμε τον Ζίβκοβιτς δεξιά, τον Λάμπρου αριστερά και τον Τιάγκο Ντάντας πίσω από τον προωθημένο Ελ Καντουρί, ο οποίος θα είναι φορ ελλείψει του Ολιβέιρα που χτύπησε.

Διαβάστε ακόμη...