Προσοχή: Η μεγάλη αλλαγή στη θύρα 4

Από paok24.com:Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε όλα τα δεδομένα για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου. Μέσα σε όλα υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή την οποία πρέπει να προσέξει ο κόσμος.
Πηγή: paok24.com
Προσοχή: Η μεγάλη αλλαγή στη θύρα 4

Βάσει του τελευταίου νόμου Αυγενάκη, οι ΠΑΕ είναι υποχρεωμένες για τις κερκίδες που παίρνουν θέση οι οργανωμένοι και κατά βάση οι πιο φανατικοί φίλαθλοί τους, να διαθέτουν ΜΟΝΟ εισιτήρια διαρκείας. Ο νόμος έχει ψηφιστεί από πέρσι, απλά δεν είχε εφαρμοστεί για τυπικούς λόγους. Τώρα όλα πρέπει να γίνουν τυπικά και βάσει νόμου. Τι ισχύει λοιπόν για την Τούμπα...

Ο ΠΑΟΚ βγάζει εισιτήρια διαρκείας για τη θύρα 4 και για πρώτη φορά ΔΕΝ θα βγάζει σε ΟΛΗ τη σεζόν μεμονωμένα εισιτήρια γι αυτή την πολύ μεγάλη σε μέγεθος θύρα. Άρα... Για φέτος στη θύρα 4, θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας. Είναι παράδοξο, είναι πρωτοφανές, αλλά είναι μία αλλαγή που αποφάσισε η Κυβέρνηση και όσο υπάρχει αυτός ο νόμος πρέπει να τηρηθεί και να μην εκδίδονται άλλα εισιτήρια.

Όσον αφορά τη φετινή διάθεση εισιτηρίων διαρκείας λοιπόν, το πιο σημαντικό στοιχείο και η πιο μεγάλη αλλαγή, έχει να κάνει με το ότι στη θύρα 4 και για ΟΛΑ τα ματς, δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας.

Διαβάστε ακόμη...