Το «αντίο» του Λοβ στον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Αποχαιρέτησε οριστικά τον ΠΑΟΚ ο Ζερμέιν Λοβ...
Πηγή: paok24.com
Το «αντίο» του Λοβ στον ΠΑΟΚ

Ο Ζερμέιν Λοβ μέσα από τον προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, κλείνοντας ένα κεφάλαιο δύο ετών και στέλνοντας το δικό του μήνυμά προς τον κόσμο που στήριξε σε δύσκολες στιγμές την ομάδα, αλλά και τον Θανάση Χατζόπουλο.

Με αρκετά tweets στο λογαριασμό του, ο Αμερικανός γκαρντ, που φόρεσε την «ασπρόμαυρη» φανέλα για δύο σεζόν, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και ότι σέβεται τη διοίκηση και τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.

«Πάντα να εκτιμάτε τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτοί που μας στήριξαν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κάθε σύλλογος χρειάζεται αυτούς τους οπαδούς. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις και την αγάπη που δείξατε στην οικογένειά μου κι εμένα.

Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε αυτές τις στιγμές ευχάριστες. Ειδικά, αυτά που με κράτησαν υγιή όσο το δυνατόν περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Εσείς είστε το... φάντασμα πολλές φορές σε οργανισμούς, αλλά θα σας φωτίσω και θα δώσω στηρίγματα. Κατάφερα να κάνω ένα ακόμη βήμα στην καριέρα μου ως παίκτης. Μεγαλύτερη ομάδα. Μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Εκτιμώ όλες τις προκλήσεις που με βοήθησαν να κάνω ένα βήμα μπροστά σε αυτήν την ιδέα», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα του Ζερμέιν Λοβ για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που στήριξαν την ομάδα σε πολύ δύσκολες στιγμές.

«Σέβομαι ό,τι έχει κάνει ο πρόεδρος και έχει σκοπό να κάνει με το ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι είναι πολλοί άνθρωποι που αναλαμβάνουν τα χρέη από ηλίθιες αποφάσεις άλλου μόνο και μόνο επειδή αγαπά και υποστηρίζει την ομάδα. Να δώσει τα δικά του χρήματα που κέρδισε με κόπο.

Δεν θα το έκαναν πολλοί. Είναι διαφορετικός και τον σέβομαι 100%. Όλη η διοίκηση έχει τον σεβασμό μου για πάντα. Νόμιζα ότι μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι για να τα καταφέρουμε, αλλά δεν ήταν στα "χαρτιά". Μέρος του παιχνιδιού», σημείωσε χαρακτηριστικά για την «ασπρόμαυρη» διοίκηση και τον Θανάση Χατζόπουλο.

Δεν είμαι σίγουρος τι επιφυλάσσει το μέλλον. Ξέρω ότι με βοηθάει ο Θεός, οπότε ό,τι είναι για μένα, θα έρθει σε μένα και θα ανοίξω τα φτερά μου...», τόνισε ο Ζερμέιν Λοβ στον λογαριασμό του στο Twitter, αφήνοντας μετέωρο το μέλλον του.

Eνώ ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία του στην ομάδα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας τες με την φράση «Στιγμές από το χθες για να τις θυμόμαστε και αύριο»

Διαβάστε ακόμη...