Ανακοινώνονται αύριο (5/7) τα διαρκείας

Από sdna.gr: Tέλος στην αγωνία των φίλων του ΠΑΟΚ μπαίνει αύριο (5/7) καθώς θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πηγή: sdna.gr
Ανακοινώνονται αύριο (5/7) τα διαρκείας

Ειδικότερα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα γνωστοποιήσει τον τρόπο διάθεσης, τα σημεία και φυσικά τις τιμές για ένα μαγικό χαρτάκι διαρκείας στο ιστορικό γήπεδο της ομάδας ενόψει μίας σεζόν ιδιαιτέρως απαιτητικής με τους στόχους της ομάδας υψηλούς ως συνήθως.

Σημειώνεται πως στη Μικράς Ασίας προσανατολίζονται στη διατήρηση των τιμών που ίσχυαν και πέρσι ενώ το πακέτο των εισιτηρίων θα περιλαμβάνει τόσο τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδος όσο και αυτά των προκριματικών αλλά και της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, στο ενδεχόμενο που η ομάδα θα βρεθεί εκεί πάντα.

Η προτεραιότητα αναμένεται να δοθεί στους περσινούς κατόχους διαρκείας, προκειμένου να ανανεώσουν τις θέσεις τους, σε μία σεζόν ιδιαίτερη και από την άποψη πως με την αναθέρμανση των συζητήσεων για την προσωρινή μετακόμιση των Θεσσαλονικέων σε νέα έδρα, στο πλαίσιο της κατασκευής της Νέας Τούμπας, κάθε «ασπρόμαυρη» στιγμή στην Τούμπα πλέον θα αποκτά τη δική της -μοναδική- αξία πριν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Διαβάστε ακόμη...