Οι πρώτες δοκιμές Λουτσέσκου για Άλκμααρ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη(6/7) την Άλκμααρ, για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πραγματοποιεί σήμερα τις πρώτες του δοκιμές όσο αφορά τις ενδεκάδες.
Πηγή: paok24.com
Οι πρώτες δοκιμές Λουτσέσκου για Άλκμααρ

Έτσι στην μία από αυτές βλέπουμε τους Ίνγκασον – Κάργα στο κέντρο της άμυνας, δεξιά τον Λύρατζη και αριστερά τον Τσαούση, καθώς δοκιμάστηκαν και οι δύο. Στην μεσαία γραμμή οι Αουγκούστο και Ντάντας. Μεσοεπιθετικά στην θέση "10" ο Ελ Καντουρί, με τον Κουαλιάτα αριστερά και τον Κωνσταντέλια δεξιά, πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

Στην δεύτερη είναι ο Μιχάι με τον Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας, έχοντας δεξιά τους τον Σάστρε και αριστερά τον Ράφα Σοάρες. Στο κέντρο δίδυμο οι Τσιγγάρας και Κούρτιτς, με τον Φελίπε Σοάρες ως επιτελικό χαφ, τον Λάμπρου αριστερά, τον Ζίβκοβιτς δεξιά και τον Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λουτσέσκου ενέταξε στις δοκιμές και τον Βιεϊρίνια, στην θέση του Τσαούση. Επιπλέον, ο Αντρέ Ρικάρντο κάνει ατομικό πρόγραμμα καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο. Τέλος, δεν έχουμε εικόνα ακόμη για τους τερματοφύλακες, καθώς στην προπόνηση έχουν αρκετά μοιρασμένο χρόνο.

Διαβάστε ακόμη...