Προσέχει για να... έχει, στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Κουλιεράκης

Απο sdna.gr: Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ υπάρχει η αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για τον οποίο έχει παρθεί η απόφαση να στελεχώσει την ανδρική ομάδα. Αποστολή στην Ολλανδία
Πηγή: sdna.gr
Προσέχει για να... έχει, στο κάδρο του ΠΑΟΚ ο Κουλιεράκης

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για αναπροσαρμογή συμβολαίων σε Λύρατζη - Τσιγγάρα, εκτιμώντας οι επιτελείς του ΠΑΟΚ πως το έχουν κερδίσει μέσα από την περσινή τους παρουσία στον Δικέφαλο, σε συνδυασμό με τις προσδοκίες που υπάρχουν γύρω από τους δύο ποδοσφαιριστές. Στην προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους «συστήνεται» και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος βρίσκεται από πέρσι στα... πέριξ της ομάδας.

Στο εκτός έδρας ματς με την Μίντιλαντ, είχε κάνει την παρθενική παρουσία του σε αποστολή της ομάδας, ταξιδεύοντας στη Δανία, ενώ είχε ζήσει από κοντά και τη μεγάλη βραδιά της Γάνδης, δίνοντας το παρών και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι μία περίπτωση... άγνωστη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του 53χρονου προπονητή, προσυπογράφοντας τη... μονιμοποίησή του στην ανδρική ομάδα.

Η απόφαση να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Κουλιεράκη είναι απόλυτα συνειδητή, αφού ο προπονητής, όπως και ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΚ, θεωρούν πως αξίζει ευκαιρία... παραμονής και εξέλιξης μέσα από την ανδρική ομάδα. Ο 19χρονος Κρητικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τον περασμένο Ιανουάριο, επεκτείνοντας την χρονική διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2025.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ προσέχουν για να... έχουν και ήδη κάνουν σκέψεις για νέο συμβόλαιο, επενδύοντας σε ένα «δικό» τους παιδί που εκτιμούν πως θα έχει συνεχώς ανοδική πορεία, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον!

Διαβάστε ακόμη...