Εντείνει την πίεσή του για Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr:Αποφασισμένος να κάνει δικό του τον Κάλεντ Νάρεϊ είναι ο ΠΑΟΚ, εντείνοντας την πίεσή του για την απόκτηση του 27χρονου εξτρέμ από την Φορτούνα! Αποστολή στην Ολλανδία
Πηγή: sdna.gr
Εντείνει την πίεσή του για Νάρεϊ ο ΠΑΟΚ!

Ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στην κορυφή της ατζέντας του ΠΑΟΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι αυτό του Κάλεντ Νάρεϊ, με τους Θεσσαλονικείς να εντείνουν την πίεσή τους για την απόκτησή του από την Φορτούνα. Όπως είναι ήδη γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες έγινε όλη η απαραίτητη προεργασία από πλευράς Δικεφάλου, ωστόσο, οι Γερμανοί δεν έδιναν το πολυπόθητο «ok» για να δρομολογηθούν εξελίξεις!

Η συμφωνία του Δικεφάλου με τον Νάρεϊ είναι δεδομένη και απλά απομένει το... δύσκολο κομμάτι, αυτό της συμφωνίας των δύο ομάδων. Οι απαιτήσεις των Γερμανών είναι δεδομένες και η απόσταση δείχνει να είναι μικρή για το οικονομικό κομμάτι του deal για τον 27χρονο εξτρέμ με καταγωγή από το Τόγκο.

Ο Νάρεϊ ήταν με διαφορά από τον δεύτερο, ο κορυφαίος παίκτης της Φορτούνα την περσινή σεζόν με 8 γκολ και 15 ασίστ και ως εκ τούτου ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, έχει μια τόσο «σκληρή» στάση στο όλο θέμα της μεταγραφής του.

Σε κάθε περίπτωση, τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα και επαφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και όλα δείχνουν ότι αναμένονται άμεσα εξελίξεις που μπορούν να οδηγήσουν σε συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του από την ομάδα του Ντίσελντορφ, ικανοποιώντας την επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Διαβάστε ακόμη...