«Κάτι ψήνεται» με… Κούρτιτς

Από skgsports.gr: Ο Γιάσμιν Κούρτιτς είναι από τις τελευταίες προσθήκες στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Τον... βρήκε το δρόμο (με πολλές καθυστερήσεις στα αεροδρόμια) για το Άπελντοορν.
Πηγή: skgsports.gr
«Κάτι ψήνεται» με… Κούρτιτς

Το θέμα είναι μήπως επιστρέψει για λίγο στη Θεσσαλονίκη, καθώς «κάτι ψήνεται» και σχετίζεται με το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ιταλικές ομάδες, αλλά και από Σαουδική Αραβία μεριά.

Να το ξεκαθαρίσουμε: Πρόταση δεν υπάρχει αυτή την στιγμή πάνω στο τραπέζι, αλλά μπορεί μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξει. Βλέπετε, η πλευρά του Σλοβένου χαφ έχει δει ομάδες από την Ιταλία, όπου ο πελάτης τους έχει αγωνιστεί μια δεκαετία και έχει φτιάξει καλό όνομα, να χτυπούν την πόρτα τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάσμιν Κούρτιτς αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Πάρμα με διετή δανεισμό που άρχισε πέρυσι και στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος, αφού μαζί με τον δανεισμό του ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει ολόκληρο το συμβόλαιό (ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ), με τους «Παρμέντσι» να έχουν κρατήσει το 20% των δικαιωμάτων του.

Και για να το κλείνουμε. Μια ψυχή από το Άπελντοορν έλεγε πως είναι πολλοί οι παίκτες που έχουν μαζευτεί στο 6-8, ανανέωσε και ο Σβαμπ, αλλού υπάρχουν κενά, αλλά για εκεί ο Ραζβάν δε θα πει όχι σε μια πιθανή αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμη...