Πρώτα «γκάζια», μετά «αγκαλιές» και φινάλε με Λουτσέσκου - Μπότο (pics - vid)

                                      Από sdna.gr:Απ΄όλα είχε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν: ξεκίνησε με... γκάζια, ολοκληρώθηκε με αγκαλιές και το τετ α τετ Μπότο - Λουτσέσκου να ρίχνει αυλαία ενόψει του δεύτερου φιλικού με την Γκρόνινγκεν. Αποστολή στην Ολλανδία
Πηγή: sdna.gr
Πρώτα «γκάζια», μετά «αγκαλιές» και φινάλε με Λουτσέσκου - Μπότο (pics - vid)

Δοκιμές με φόντο το δεύτερο φιλικό απέναντι στην Γκρόνινγκεν έκανε και στο πλαίσιο της απογευματινής προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχοντας και πάλι σε πρώτο πλάνο δύο ενδεκάδες. Εκείνο που έγινε σαφές δια στόματος του προπονητή είναι πως ο Κοτάρσκι θα αγωνιστεί, δίνοντας μία πρώτη «γεύση» ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Ταλιχμανίδης.

Πριν την έναρξη της τακτικής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φρόντισε να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είτε είστε... ψόφιοι από κούραση είτε δεν καταλαβαίνετε τι λέω. Όπως διαβάσατε νωρίτερα, με κατά συνθήκη δεξί μπακ τον Τζήμα, η πρώτη ενδεκάδα αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τζήμα, Ίνγκασον, Κουλιεράκη, Τσαούση - Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα και Ολιβέιρα.

Η δεύτερη αποτελούνταν από τους: Ταλιχμανίδη, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντάντας, Αντρέ Ρικάρντο, Φίλιπε Σοάρες, Κωνσταντέλια και Τσόλακ. Επί της ουσίας πρόκειται για δύο ενδεκάδες που δοκίμασε και το πρωί με τη διαφορά πως ο Λάμπρου αποχώρησε από το γήπεδο καθώς είχε ένα σφίξιμο και αντικαταστάθηκε από τον Αντρέ Ρικάρντο που μπήκε στο πλάνο δοκιμών της ενδεκάδας.

Μεταξύ των όσων ζητούσε ο Λουτσέσκου ήταν γρήγορη σκέψη και έξυπνες κινήσεις μέσα στο γήπεδο: «Δεν θέλω η άμυνα να γυρνάει προς τα πίσω γιατί έτσι δημιουργείται κενό ανάμεσα στις γραμμές μας. Για να μην τρέχετε σαν... τρελοί, πρέπει να έχετε συνοχή στο γήπεδο με κοντά τις γραμμές

Αντρίγια - Μπότο μαζί και τέσσερις συνεργάτες του Λουτσέσκου πάνω στον Ράφα Σοάρες!Από τα τετ α τετ που ακολούθησαν μετά το τέλος της προπόνησης ξεχώρισε αυτό ανάμεσα σε Αντρίγια και Μπότο, με τους δύο τους να τα λένε για αρκετή ώρα και σε ένα εξαιρετικό κλίμα ενώ στο γήπεδο είχε παραμείνει ο Ράφα Σοάρες, έχοντας τέσσερις συνεργάτες του Λουτσέσκου πάνω από το κεφάλι του προκειμένου να του δείξουν τι ακριβώς θέλει ο προπονητής από εκείνον. Την ώρα που ο Ρουμάνος είχε σφυρίξει τη λήξη, οι τέσσερις συνεργάτες του δούλευαν πάνω σε όλες τις λεπτομέρειες.

Και μετά ήρθαν οι... αγκαλιές

Την ώρα που οι παίκτες ήταν καθισμένοι κάτω στο χορτάρι λίγο πριν φύγουν από το γήπεδο, ο Λουτσέσκου έσπευσε στο ένα από τα διάφορα «πηγαδάκια» για αγκαλιές με Καντουρί, τετ α τετ Σβαμπ, έχοντας σαφώς πιο χαλαρή διάθεση μετά το τέλος του προγράμματος.

Και φινάλε με Μπότο - Λουτσέσκου!

Η αυλαία της απογευματινής προπόνησης έπεσε με το καθιερωμένο τετ α τετ Μπότο - Λουτσέσκου, με τον Χρήστο Καρυπίδη να προστίθεται στην παρέα τους... Φαίνεται πως το κρύωμα που ταλαιπωρούσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ υποχωρεί, με τον ίδιο να είναι σαφώς πιο «ανεβασμένος» στις προπονήσεις.

Στην Ολλανδία βρίσκεται και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη (6/2) ενώ καθ΄οδόν βρίσκεται ο Γιάσμιν Κούρτιτς. Προσεχώς και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ καθώς προέχει να επισημοποιηθεί και η συμφωνία του με τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε ακόμη...