ΠΑΟΚ: Προσεχώς... διαρκείας

Από sdna.gr: Σε ρυθμούς... διαρκείας κινούνται οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναμένεται προσεχώς -μετά την σχετική προεργασία- να προβούν σε ανακοινώσεις.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Προσεχώς... διαρκείας


Όπως όλα δείχνουν, την επόμενη εβδομάδα (σ.σ. ενδεχομένως στις 7 ή 8 Ιουλίου), οι Θεσσαλονικείς θα ανακοινώσουν την έναρξη και τον τρόπο διάθεσης των διαρκείας, δίνοντας τέλος στην αγωνία των φίλων της ομάδας. Στις σκέψεις της ΠΑΕ είναι να μην υπάρχει αύξηση στις τιμές σε σχέση με πέρσι (σ.σ. όπου υπήρξε και πάλι τιμωρία της έδρας) πολύ περισσότερο όταν και με το «καλημέρα» η Τούμπα θα είναι κλειστή καθώς πρωτοδίκως έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, στο πακέτο, εκτός από τους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αναμένεται να συμπεριληφθούν και τα ματς μέχρι και τη φάση των ομίλων του Conference League, όπως είχε συμβεί και πέρσι. Με απόφαση της οικογένειας Σαββίδη και επειδή είχε προηγηθεί η τιμωρία για αρκετές αγωνιστικές στο ματς με τον Άρη, οι κάτοχοι διαρκείας είχαν δει και τα ματς με τη Γάνδη, τη Μίντιλαντ και με την Μαρσέιγ χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, προτεραιότητα θα δοθεί στους περσινούς κατόχους διαρκείας προκειμένου να ανανεώσουν το εισιτήριο τους, έχοντας μερικές ημέρες στη διάθεσή τους. Μένει να φανεί τι θα συμβεί με τα μέτρα που αφορούν τον κορωνοϊό καθώς πέρσι είχαν δικαίωμα αγοράς μόνο οι εμβολιασμένοι...

Διαβάστε ακόμη...