Ο ΠΑΟΚ για εμένα ηταν ότι καλύτερο

Από PAOKPLANET24 / Instagram: Μετά από 27 χρόνια γεμάτα,με 11 τίτλους(5 με τον ΠΑΟΚ),ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μας αποφάσισε να αποσυρθεί απο τα τάραφλεξ.
Πηγή: PAOKPLANET24 / Instagram
Ο ΠΑΟΚ για εμένα ηταν ότι καλύτερο

Σήμερα είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε μαζί του για την καριέρα του,τον ΠΑΟΚ και το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα λίγες ώρες μετά το επίσημο τέλος στη μεγάλη καριέρα σου;

-Ανάμεικτα τα συναισθήματα...ειλικρινά ειναι δύσκολο να συνηθίσω την ιδέα της καθημερινότητας απο αύγουστο που δεν θα υπάρχει η προετοιμασία!Δεν το έχω συνειδητοποιήσει σίγουρα ακόμη.

Τι κρατάς και τι θα σου λείψει ποιό πολύ από τη πορεία σου στα τάραφλεξ;

-Κρατάω πολλά έντονα συναισθήματα ,πολλές φιλίες,πολλές στιγμές ιδρωτα..απογοήτευση αλλα και πολλές χαρές ιδιαίτερα τα τελευταία μου χρόνια στον ΠΑΟΚ.
Δεν κρύβω οτι το 2017 μετά το πρωτάθλημα στου ρεντη είχα σκεφτεί να σταματήσω αλλα το ένστικτο,μου έφερε ακόμα 3 τιτλους.

Θα λείψουν σίγουρα τα αποδυτήρια και τα πειράγματα με τους συμπαίκτες μου.

Έπαιξες τα τελευταία 7 χρόνια και πραγματικά μπορούμε να πούμε πως έριξες άγκυρα στον ΠΑΟΚ.Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στη παραμονή σου τόσα χρόνια στον σύλλογο;

-Ο ΠΑΟΚ για εμένα ηταν ότι καλύτερο για τα τελευταία μου χρόνια,είχε υψηλούς στόχους.Σίγουρα το κίνητρο μετά απο κάποια ηλικία ειναι το πιο σημαντικό για να παλεύεις.Είναι μια οικογένεια,με πιστούς οπαδούς,ότι καλύτερο πραγματικά.

Συνδύασες τη δεύτερη θητεία σου στον ΠΑΟΚ με τη χρυσή εποχή του τμήματος.Πως βίωσες αυτες τις επιτυχίες και ποιά θεωρείς ήταν τα σημεία που συνετέλεσαν σ'αυτη τη πορεία ;

-Πολύ έντονα τα συναισθήματα κυρίως στο τελευταίο πρωτάθλημα το 17 όπου όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, όπου χωρίς τον βασικό διαγώνιο αλλα με εναν καταπληκτικό Νταντε πήραμε το πρωτάθλημα μέσα σου ρέντη..πολλές οι στιγμες!Μεγάλος σύλλογος με τεράστια δυναμική και έναν ερασιτέχνη δεμένο και συμμαζεμένο υπό την προεδρεία του κ.Κατσαρή.

Ποιόν τίτλο θυμάσαι πιο έντονα και γιατί;

-Σίγουρα το πιο έντονο το πρωτάθλημα στου ρέντη αλλα και το προηγούμενο με ασφυκτικά γεμάτο το παλατάκι!

Τέλος,τι σκέφτεται ο Θάνος Τερζής για το μέλλον του;Θα μείνεις στο χώρο σε κάποιο άλλο πόστο;

-Θα μείνω σίγουρα!Το άθλημα του βόλλευ το υπηρετώ απο 11 χρονών. Θα προσπαθήσω να δίνω τον καλύτερο  εαυτό μου σε όποιο πόστο και αν μου ζητηθεί όπως ακριβώς έκανα και σαν παίκτης.

Διαβάστε ακόμη...