Το σκεπτικό Λουτσέσκου για Τσόλακ

Απο sdna.gr: υπόθεση του Αντόνιο Τσόλακ μοιάζει με... καυτή πατάτα στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεδομένης της προσφοράς που έχουν στα χέρια τους από την Ρέιντζερς αλλά και της επιθυμίας του ίδιο του ποδοσφαιριστή - Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου
Πηγή: sdna.gr
Το σκεπτικό Λουτσέσκου για Τσόλακ

Ξεκινώντας από τα βασικά, η Ρέιντζερς έχει κάνει σαφές πως επιθυμεί τον Αντόνιο Τσόλακ, μετουσιώνοντας σε μία καλή -για τα δεδομένα της κατάστασης- πρόταση. Ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά αλλά φαίνεται πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει για τους Σκωτσέζους, η προοπτική των οποίων δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Κροάτη στράικερ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του πρώτου φιλικού με την Γκόου Αχέντ Ίνγκλς:

«Δεν θέλω να πω αν θα μείνει ή θα φύγει ο Αντόνιο. Όπως έχω πει αρκετές φορές στο παρελθόν στο ποδόσφαιρο πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή. Το ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μου αρέσει να συζητάω για τέτοια θέματα, το έχουμε συζητήσει και τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που μπορώ να πω, επειδή με ρωτήσατε, είναι ότι γνωρίζω πως ο Αντόνιο έχει μια πρόταση από μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Μια προσφορά που γι' αυτόν είναι σημαντική...»

Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ τίθεται και θέμα άμεσης αντικατάστασης καθώς με γνώμονα πως μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και η προετοιμασία είναι σε εξέλιξη, ο Λουτσέσκου γνωρίζει καλά πως δεν νοείται να κινηθεί μόνο με τον Ολιβέιρα και πρέπει ο επιθετικός που θα μπει στα παπούτσια του Τσόλακ, στο ενδεχόμενο αποχώρησης, να έχει όσο τον δυνατόν περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του, όπως είχαμε σημειώσει και μέσα από το SDNA!

«Αν ο Αντόνιο φύγει τις επόμενες μέρες, για εμάς θα είναι ένα πρόβλημα γιατί θα μείνουμε με έναν σέντερ φορ και τα επίσημα παιχνίδια πλησιάζουν...Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να φέρεις έναν παίκτη όποτε θέλεις. Χρειάζεται χρόνος για διαπραγματεύσεις, χρειάζεται χρόνος για να δούμε ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι, χρειάζεται χρόνος για να έρθει ο παίκτης και να βρει την 'χημεία' με τους υπόλοιπους. Οπότε αυτά είναι δυο σημαντικά ζητήματα για εμάς, που δεν είναι εύκολο να λυθούν και από την πλευρά του Αντόνιο και από την δική μας...».

Διαβάστε ακόμη...