Football Insider: Ο εφιάλτης και ο κατήφορος του Μουλέν στην 3η κατηγορία της Πολωνίας

Από skgsports.gr:Θυμάστε τον Τιμπό Μουλέν; Χειμωνιάτικη μεταγραφή του ΠΑΟΚ από τη Λέγκια Βαρσοβίας τον Ιανουάριο του 2018. Είχε έρθει ως αντικαταστάτης του Γκόικο Τσίμιροτ και κόστισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ!
Πηγή: skgsports.gr
Football Insider: Ο εφιάλτης και ο κατήφορος του Μουλέν στην 3η κατηγορία της Πολωνίας

Πριν από 4,5 χρόνια ο «Δικέφαλος» του έδωσε τριετές συμβόλαιο με απολαβές 600.000 το χρόνο!

Ο Μουλέν που στα νιάτα του είχε φτάσει να αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και αργότερα σκόραρε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν «έπιασε» στην Τούμπα.

Με το... ζόρι αγωνίστηκε σε 3 αγώνες, ως αλλαγή, πάτησε το χορτάρι για μόλις 38' και το δεύτερο μισό της σεζόν 20119-20 δόθηκε ως δανεικός στην Ξάνθη, με την οποία έπαιξε 20 παιχνίδια.

Η πορεία του συνέχισε να είναι πτωτική. Το φθινόπωρο του 2020 ξεκίνησε προπονήσεις με την Μαλαντρερί, αφού γνώριζε πολύ καλά τον προπονητή της άσημης γαλλικής ομάδας, Φρανκ Ντεσομέ, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Καέν, όπου βγήκε «καταφύγιο» όταν επέστρεψε στην πατρίδα του.

Πού βρίσκεται τώρα; Τα... ίχνη του εντοπίστηκαν ξανά στην Πολωνία. Από τον περασμένο Φεβρουάριο αγωνίζεται με τη φανέλα της Βιετσίλα Κρακοβίας και μαζί της πανηγύρισε την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του πολωνικού ποδοσφαίρου.

«Μετά απ' όλα όσα μου συνέβησαν στην Ελλάδα ήθελα να βάλω τέλος στην καριέρα μου. Δεν είχα διάθεση να παίξω άλλο ποδόσφαιρο. Υπέγραψα συμβόλαιο με την Καέν γιατί ο προπονητής της ήταν ο τελευταίος μου που είχα στην ακαδημία και γνωριζόμασταν καλά. Άρχισα να προπονούμαι μαζί του, με έπεισε να δώσω λίγο χρόνο, να παίξω μερικά ματς και να δω τι θα κάνω», λέει σήμερα ο 32χρονος Γάλλος μέσος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πολωνική ιστοσελίδα «weszlo.com» ο Τιμπό Μουλέν χαρακτήρισε το διάστημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ως τη «χειρότερη περίοδο της ζωής μου»!

«Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να με δανείσει και στην Ξάνθη δεν έπαιξα πολλά παιχνίδια, αλλά δεν έφταιγα ούτε εγώ, ούτε η ομάδα, ήταν λάθος του ΠΑΟΚ. Στην διάρκεια της προετοιμασίας με έστειλαν να προπονούμαι τα βράδια, μόνος, πριν από τις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας. Είχα τον προπονητή μου, αλλά δεν είναι το ίδιο. Ο ΠΑΟΚ δεν με ήθελε. Ήμουν τραυματίας από την αρχή της σεζόν και είχα μείνει εκτός για έξι μήνες. Δόθηκα ως δανεικός στην Τουρκία, στην Άνκαραγκουτσού όπου όλα πήγαιναν καλά. Επέστρεψα πίσω στον ΠΑΟΚ και όλα άρχισαν από την αρχή. Στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Έβαζε πολλά γκολ, ήταν είδωλο. Υπό τέτοιες συνθήκες, η ζωή ήταν ευχάριστη, αλλά για μένα ήταν η χειρότερη περίοδος στη ζωή μου», υποστήριξε ο Μουλέν.

Διαβάστε ακόμη...