Τι κρύβει η πρεμιέρα για τους έξι «νέους» του ΠΑΟΚ

Από skgsports.gr:Στη σημερινή (20:00 – Novasports Start) φιλική αναμέτρηση κόντρα στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς θα συμμετάσχουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ σ' ένα μείγμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών στα δύο σχήματα που θα πάρουν από 45 λεπτά συμμετοχής.
Πηγή: skgsports.gr
Τι κρύβει η πρεμιέρα για τους έξι «νέους» του ΠΑΟΚ

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα τους Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κάργας, Ντάντας, Κουαλιάτα και Αντρέ Ρικάρντο, που θα αγωνιστούν στις δύο ενδεκάδες του Λουτσέσκου.

Για τους τρεις (Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κάργας) δεν τίθεται θέμα για το που θα αγωνιστούν και πως θα κινηθούν πάνω στο χορτάρι, ωστόσο για τους άλλους τρεις η πρεμιέρα θα τους φέρει τον μεν Ντάντας σε ρόλο οχταριού, δίπλα στον Αουγκούστο, σ' ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Κουαλιάτα και Ρικάρντο θα αγωνιστούν στο αριστερό άκρο της επίθεσης και όχι ως «δεκάρια».

Απών θα είναι ο Βιεϊρίνια, που άρχισε τη φετινή σεζόν με αποθεραπείες και δεν έχει μπει σε ρυθμό προπονήσεων, ο Άντρια Ζίβκοβιτς που μόλις χτες εντάχθηκε με την αποστολή στην Ολλανδία, αλλά και οι Κούρτιτς, Μιχάι (σήμερα θα ενσωματωθεί στην αποστολή), Μουργκ και Μπίσεσβαρ.

Διαβάστε ακόμη...