Τα δεδομένα για Τσόλακ - Ρέιντζερς

Απο sdna.gr: Η υπόθεση του Αντόνιο Τσόλακ μετά το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτησή του δεν έχει κλείσει, απεναντίας βρίσκεται πάνω στο τραπέζι του ΠΑΟΚ, ωστόσο, στην παρούσα φάση τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα!
Πηγή: sdna.gr
Τα δεδομένα για Τσόλακ - Ρέιντζερς

Ξεκινώντας από τα βασικά, προφανώς και η Ρέιντζερς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ. Μάλιστα, έχει μετουσιώσει το ενδιαφέρον της σε πρόταση. Αυτή τη στιγμή η προσφορά των Σκωτσέζων φθάνει στα 2.2 εκατ. ευρώ συν πρόσθετα που αφορούν bonus, δικαιώματα κλπ.

Οι αναφορές από την Σκωτία είναι καθημερινές για τον Τσόλακ και αντιλαμβάνεται κανείς πως η συγκεκριμένη προοπτική δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο τον Κροάτη στράικερ. Από την άλλη, ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ, με τα συγκεκριμένα δεδομένα βγάζει μία άρνηση αποδοχής της πρότασης, καθώς θεωρεί ότι τα χρήματα μπορεί να είναι παραπάνω αλλά και κυρίως επειδή δεν υπάρχει αντικαταστάτης στην παρούσα φάση.

Υπό την έννοια πως αν ο ΠΑΟΚ αποδεχθεί την εν λόγω πρόταση, πρέπει άμεσα να έχει έτοιμη λύση καθώς επί της ουσίας θα μείνει μόνο με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Αντιλαμβάνεται -λοιπόν- κανείς πως το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο και ο χρόνος μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο - κλειδί για την υπόθεση.

Ειδικά από τη στιγμή που η Ρέιντζερς μοιάζει να έχει το περιθώριο να δώσει χρόνο. Το θέμα είναι για πόσο... Όπως τονίζουν οι Σκωτσέζοι: «Με μία καινούργια πρόταση, η οποία τελικά θα φτάσει στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, ίσως οι Έλληνες την αποδεχθούν και στη συνέχεια θα προχωρήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του παίκτη. Μπορεί κάτι τέτοιο να μη γίνει αυτήν την εβδομάδα, αλλά στα τέλη Ιουλίου, που η Ρέιντζερς δίνει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι, ο Τσόλακ μπορεί να φοράει τα μπλε».

Εύλογο είναι το ερώτημα για το τι μπορεί να λέει ο Λουτσέσκου γι΄αυτήν την υπόθεση. Το βέβαιο είναι πως ο έμπειρος τεχνικός αντιλαμβάνεται πως έχουν γίνει ήδη αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ και μία ακόμη με την ενδεχόμενη αποχώρηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις, δεν είναι και το ιδανικό σενάριο. Από την άλλη όμως, τα πάντα εξαρτώνται από το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση αναντικατάστασης...

Διαβάστε ακόμη...