Πρόεδρος Γκόριτσα: «Ο Κοτάρσκι θα είναι στο Μουντιάλ - Το ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Για το χρονικό μέχρι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον της Ντίναμο Ζάγκρεμπ και τα προτερήματα του νεαρού γκολκίπερ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρόεδρος της Γκόριτσα, Νέναντ Τσρνένκο.
Πηγή: sdna.gr
Πρόεδρος Γκόριτσα: «Ο Κοτάρσκι θα είναι στο Μουντιάλ - Το ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ»


«Δεν είχαμε επαφές με τον ΠΑΟΚ πριν τελειώσει από τον Αγιαξ. Εμείς έίχαμε έναν δανεισμό, έκανε σπουδαία παιχνίδια και ενεργοποιήσαμε το μπάι άουτ που υπήρχε στο συμβόλαιο. Προφανώς ο ατζέντης του μίλησε πιο πριν με πολλά κλαμπ, αλλά εμείς ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις όταν τελείωσε με τον Αγιαξ» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπήρξαν και μεγάλες ομάδες της Κροατίας που ενδιαφέρθηκαν, μιλούσαν με τον μάνατζέρ του. Και ο Άγιαξ έδειξε ότι τον θέλει, αλλά ενεργοποιήσαμε το μπάι άουτ. Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, συγκεκριμένα, μίλησε με εμένα. Σύμφωνα με το πρότζεκτ που είχαν οι άνθρωποί της, ήθελαν να πουλήσουν τον βασικό τερματοφύλακα, που παίζει και στην εθνική Κροατίας και να τον αντικαταστήσουν με τον Κοτάρσκι, αλλά πρόλαβε ο ΠΑΟΚ και καταλήξαμε σε συμφωνία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Κοτάρσκι ο ΠΑΟΚ, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα και να εξελιχθεί».

Για τα προτερήματά του ως τερματοφύλακας και τις προτάσεις που είχαν: «Ενδεχομένως να είχαμε και προσφορές με περισσότερα χρήματα, αλλά επιλέξαμε τον ΠΑΟΚ γιατί θα εξελιχθεί και μελλοντικά εμείς θα κερδίσουμε από αυτό. Υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης. Είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ, με σταθερό χαρακτήρα και η ζωή του όλη είναι εστιασμένη στο ποδόσφαιρο. Δεν έπαιξε στον Αγιαξ, αλλά μέσα από την Γκόριτσα εξελίχθηκε στην δυάδα των κορυφαίων τερματοφυλάκων στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, αναμένεται να πάει από τώρα στην εθνική και να είναι στη τριάδα των γκολκίπερ στο Μουντιάλ του Κατάρ».

Διαβάστε ακόμη...