ΠΑΟΚ : «Συνεχίζει την πίεση για Τσόλακ η Ρέιντζερς – Πρόταση 2,9 εκατ. ευρώ»!

Από thessports.gr: Ο Αντόνιο Τσόλακ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς, με τα ΜΜΕ της Σκωτίας να τονίζουν πως εντείνει την πίεσή της για την απόκτησή του με νέα προσφορά στο τραπέζι!
Πηγή: thessports.gr
ΠΑΟΚ : «Συνεχίζει την πίεση για Τσόλακ η Ρέιντζερς – Πρόταση 2,9 εκατ. ευρώ»!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της The Scottish Sun, «η Ρέιντζερς εντείνει τις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του Αντόνιο Τσόλακ έναντι 2.9 εκατ. ευρώ», επισημαίνοντας πως «οι διαπραγματεύσεις για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ελληνικό σύλλογο της Super League ήταν σε εξέλιξη, αλλά αποδείχθηκαν περίπλοκες», επιβεβαιώνοντας επί της ουσίας πως η πρώτη πρόταση απορρίφθηκε!

Έκτοτε το ενδιαφέρον μονοπωλεί τα ΜΜΕ της χώρας σε καθημερινή βάση, με τους Σκωτσέτζους να μην εγκαταλείπουν την εν λόγω περίπτωση, κάνοντας λόγο για νέα βελτιωμένη πρόταση.

Από την άλλη δε επιημαίνεται πως υπάρχει και εναλλακτική λύση για την Ρέιντζερς, αν και εφόσον δεν προκύψει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Τσόλακ καθώς η προοπτική της Ρέιντζερς δεν τον αφήνει ασυγκίνητο αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ακόμη...