Ξεκαθαρίζει του Τολιόπουλου

Από το περσινό ρόστερ με το οποίο ολοκληρώθηκε η σεζόν, δύο ήταν οι παίκτες που είχαν οψιόν ανανέωσης. Ο πρώτος ήταν ο Ντιμίτρι Ρίβερς, η πλευρά του οποίου, είχε ζητήσει να ξέρει μέχρι 30/5 τις διαθέσεις του ΠΑΟΚ, δεν έγινε κάποια πρόταση παραμονής κι έτσι, ο παίκτης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πηγή: paok24.com
Ξεκαθαρίζει του Τολιόπουλου

Ο δεύτερος, είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος, με τη δική του οψιόν, να είναι μέχρι την προσεχή Πέμπτη, 30 Ιουνίου. Ο Έλληνας γκαρντ, είχε υπογράψει πέρσι συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, με τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας αυτής, για τη δεύτερη χρονιά, να είναι αρκετά μακριά από αυτά που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ.

Εκτός απροόπτου, οι ΠΑΟΚ και Τολιόπουλος δε θα συνεχίσουν μαζί, με τον Άρη Λυκογιάννη, να έχει στρέψει ουσιαστικά, αλλού το ενδιαφέρον του, όσον αφορά τις θέσεις της περιφέρειας.

Το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια ανατροπή, μέχρι την Πέμπτη, δε μπορεί να αποκλειστεί, ωστόσο από την πλευρά του παίκτη, λέγεται ότι δεν υπάρχει κάποια πρόταση στο οικονομικό, ενώ από τον ΠΑΟΚ λέγεται πως υπάρχει απόσταση. Έτσι, όλα δείχνουν «διαζύγιο»…

Διαβάστε ακόμη...