Η ιστορία της φανέλας με το νούμερο 42!

Όπως είχατε διαβάσει και νωρίτερα , ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος όπως φαίνεται και από το βίντεο της παρουσίασης θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 42. Αφού εξέτασε τις επιλογές, διάλεξε τον εν λόγω αριθμό.
Πηγή: paok24.com
Η ιστορία της φανέλας με το νούμερο 42!

Το μέχρι πρώτινος Νο.24 που φορούσε στη Γκόριτσα ήταν κατειλημμένο από τον Μάριο Τσαούση , με τον Κροάτη να καταλήγει στο Νο.42, το οποίο μόνο συνηθισμένο δεν είναι στον ΠΑΟΚ.

Ο αριθμός «42» έχει επιλεχθεί ελάχιστες φορές από ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν, θα βρει μονάχα δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με το νούμερο «42» στην πλάτη.

Ο πρώτος που έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή ήταν ο Φουτσίνι , ο οποίος αγωνίστηκε για μια εξαετία στον ΠΑΟΚ (2000-2006). Κατά την άφιξη του στην Τούμπα επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «42», το οποίο πρόβαλε για μία μόλις χρονιά, ενώ τα υπόλοιπα χρόνια το «22».

Έπρεπε να περάσουν δέκα χρόνια ώστε να βρει κανείς το συγκεκριμένο νούμερο, με τον Φράνκ Ζουέλα να είναι ο «εκλεκτός». Ο κεντρικός αμυντικός από την Ανγκόλα αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2010-2011.

Μέχρι σήμερα, κανένας άλλος παίκτης δεν επέλεξε τον…ασυνήθιστο αυτόν αριθμό, με τον Κοτάρσκι 11 χρόνια μετά να είναι ο τρίτος στην ιστορία του Δικεφάλου που θα προβάρει τη φανέλα με το νούμερο 42.

Διαβάστε ακόμη...