Το γεμάτο καλοκαίρι του ΠΑΟΚ

Από paok24.com:Με την αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση για την Ολλανδία και το Apeldoorn να έχει ξεκινήσει, στον ΠΑΟΚ ανεβάζουν στροφές.
Πηγή: paok24.com
Το γεμάτο καλοκαίρι του ΠΑΟΚ

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ γεμάτο για τους "ασπρόμαυρους", δεδομένου ότι τον Νοέμβρη ακολουθεί μία μεγάλη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, κάτι που σημαίνει, πως δεν υπάρχει χρόνος για... χάσιμο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του, θα αναχωρήσουν αύριο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη στις 10/7.

Η προσπάθεια της ομάδας θα ξεκινήσει φέτος από το 2ο προκριματικό γύρο του UECL, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να περάσει τρεις γύρους για να φτάσει στους ομίλους και να ψάχνει διαδοχικές προκρίσεις, ενώ σε όλες τις κληρώσεις θα είναι ισχυρός.

Ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει τη Λέφσκι Σόφιας στο Europa Conference League, με το πρώτο ματς να γίνεται στις 21/7 και τη ρεβάνς στις 28, ενώ η κλήρωση για τον επόμενο γύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/7.

Προχωρώντας στον 3ο προκριματικό, ο ΠΑΟΚ θα δώσει άλλα δύο παιχνίδια στις 4 και 11/8, ενώ όσον αφορά στα πλέι οφ η κλήρωση θα γίνει στις 2/8 και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 18 και 25/8, με την κλήρωση των ομίλων να γίνεται στις 26/8.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten, η λίγκα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως μπαίνει κι αυτό στο "κάδρο".

Διαβάστε ακόμη...