Οι ηλικίες των νέων αποκτημάτων

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ακόμα μία μεταγραφή, αυτή του Τιάγκο Ντάντας, με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.
Πηγή: paok24.com
Οι ηλικίες των νέων αποκτημάτων

Ο Δικέφαλος του Βορρά έως τώρα έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκολας Κουαλιάτα, του Τιάγκο Ντάντας, του Ράφα Σοάρες και του Γιάννη Κάργα. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, που αναμένεται να ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Ιβαν Νάσμπεργκ.

Όλα αυτά τα ονόματα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, πρόκειται για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία, κάτι που δείχνει την αλλαγή του ΠΑΟΚ στο πως σχεδιάζει την ομάδα που θα δούμε με τη νέα χρονιά στο γήπεδο.

Κουαλιάτα και Ντάντας είναι 21χρονών, ενώ ο Κροάτης τερματοφύλακας Ντομινίκ Κοτάρσκι, είναι στα 22. Στην άμυνα οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία, με τους Ράφα Σοάρες και Γιάννη Κάργα να είναι στα 27, ενώ ο Νορβηγός Νάσμπεργκ είναι 26 ετών. Σε αυτούς μπορούμε να προσθέσουμε και τον Σάστρε, μιας και ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην οριστική απόκτησή του, με τον Ισπανό αμυντικό να είναι 25 χρονών.

Δίπλα σε αυτούς που αποκτήθηκαν ή αναμένεται να αποκτηθούν το επόμενο διάστημα από τον ΠΑΟΚ, έχουμε την παραμονή των έμπειρων και μεγαλύτερων ηλικιακά, Αντελίνο Βιεϊρίνια , Στέφαν Σβαμπ και Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...