«Προμόσιον» του Σίντκλεϊ στη Βραζιλία!

Από paok24.com: Ρεπορτάζ που περισσότερο μοιάζει με... διαφήμιση, με πρωταγωνιστή τον Σίντκλεϊ, φιλοξενεί εδώ και λίγα λεπτά βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.
Πηγή: paok24.com
«Προμόσιον» του Σίντκλεϊ στη Βραζιλία!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "uol.com.br", σε άρθρο με τίτλο "Πρώην παίκτης της Κορίνθιας εμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο", τονίζει μεταξύ άλλων:

"Έχοντας φορέσει για δύο χρόνια τη φανέλα της Κορίνθιανς, ο Σίντκλεϊ φαίνεται πως επανάκτησε την αυτοπεποίθησή του και έπαιξε ξανά καλό ποδόσφαιρο μακριά από τη Βραζιλία.

Ο αριστερός μπακ είχε μία καλή πορεία με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα την περασμένη σεζόν, όντας φιναλίστ στις δύο εθνικές διοργανώσεις. Έπαιξε σε 48 παιχνίδια, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε τρεις ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής ήταν δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου στον ΠΑΟΚ. Καθώς ο Σίντκλεϊ έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Ντιναμό αλλά η ΦΙΦΑ έχει ενημερώσει ότι τα συμβόλαια με ομάδες της Ουκρανίας και της Ρωσίας αναστέλλονται μέχρι τον Ιούνιο του 2023, μπορεί να υπογράψει με οποιονδήποτε σύλλογο. Αυτή τη στιγμή, ο Σίνκλεϊ βρίσκεται σε διακοπές στη Βραζιλία"

Διαβάστε ακόμη...